Redactia.ro
Home » Știri » Incident șocant la „Asia Express”. Mihai Petre a fost implicat într-un scandal cu un localnic

Incident șocant la „Asia Express”. Mihai Petre a fost implicat într-un scandal cu un localnic

Pe măsură ce se apropie de final, competiția „Asia Express” devine din ce în ce mai intensă, iar limitele concurenților sunt testate cu fiecare probă. De data aceasta, cel care și-a atins punctul maxim de răbdare a fost Mihai Petre. Reacția sa neașteptată în fața refuzului unui localnic l-a pus într-o ipostază dificilă, iar spectatorii au avut șansa să-l vadă mai nervos ca niciodată.

Mihai și Elwira Petre au trecut prin momente tensionate

Ultimul episod din „Asia Express” a fost unul foarte tensionat pentru Mihai și Elwira Petre, care s-au lovit de un mare obstacol în drumul lor spre destinația finală a probei.  Dacă până acum au reușit să găsească soluții ingenioase și să câștige multe dintre probele competiției, acum s-au aflat într-un moment critic, care părea că nu are ieșite. Fără un mijloc de transport accesibil, au fost nevoiți să apeleze la bunăvoința localnicilor din Georgia, dar au avut parte de multe răspunsuri negative.

Aflați pe autostradă, au încercat din greu să găsească o mașină care să-i ducă în locul indicat pe plicul primit, însă nu au avut niciun rezultat. Timpul trecea, iar cei doi soți nu găseau nicio soluție de ieșire din acest impas. În cele din urmă, au reușit să oprească o mașină și să vorbească cu șoferul acesteia, dar bărbatul nu a dorit să-i ajute în vreun fel. Au insistat și au tot insistat, însă omul a fost de neclintit și nu a intenționat să se implice în competiție.

Mihai Petre aproape că s-a luat la bătaie cu șoferul georgian

Tensiunea și oboseala acumulată și-au spus cuvântul în cazul lui Mihai Petre, care nu a putut să-și păstreze calmul. A lovit cu piciorul mașina, iar șoferul a fost foarte deranjat de gestul său. Chiar dacă a fost vorba de un gest inofensiv și intenția concurentului de la „Asia Express” nu a fost să-i avarieze în vreun fel vehiculul,  bărbatul și-a pierdut cumpătul. Fără să stea pe gânduri a coborât și a început o discuție foarte aprinsă cu dansatorul român, care s-ar fi putut finaliza chiar și cu violență fizică dacă nu intervenea Elwira la timp.

Soția lui Mihai a reușit să calmeze spiritele și să salveze situația, așa că cei doi bărbați s-au despărțit fără să recurgă la acte de violență. După ce s-a liniștit și a analizat situația, dansatorul a realizat că reacția pe care a avut-o a fost una deplasată.

„Acesta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret. E un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu poate fi tolerat până la capăt că mai avem și pe la noi exemplare.”, a mărturisit Mihai Petre în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: