Redactia.ro
Home » TV » Cum arată și cine este soția lui Daniel Buzdugan de la Radio Zu

Cum arată și cine este soția lui Daniel Buzdugan de la Radio Zu

Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan este un om de radio și televiziune foarte cunoscută. Pe lângă împlinirile din domeniul profesional, prezentatorul se poate lăuda cu o familie frumoasă și cu o soție ce îi este mereu alături, de aproape 28 de ani.

Cine este soția lui Daniel Buzdugan de la Radio Zu

Daniel Buzdugan apare mereu la tot felul de evenimente mondene, așa că nu este de mirare că unii nici nu au știut că el este căsătorit, din moment ce la mai toate apare neînsoțit. Partenera lui Daniel Buzdugan, Monica, este o prezență discretă, ce s-a ferit întotdeauna de lumina reflectoarelor.

Cei doi sunt împreună de aproape 28 de ani și sunt căsătoriți de 17. Daniel Buzdugan și soția lui au împreună doi copii, pe Luca și Maria.

Prezentatorul de radio și televiziune a cunoscut-o pe soția lui datorită jobului său, pe vremea când lucra în Iași, la un post local de radio.

Cum s-au cunoscut Daniel Buzdugan și soția lui

„Prin 1993 făceam o emisiune pentru un post de radio în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio. I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul”, a spus Daniel Buzdugan.

Abia după zece ani realizatorul de programe radio a reușit să își ia inima în dinți și să îi pună iubitei sale marea întrebare. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, iar cererea în căsătorie a fost una emoționantă și plină de semnificații.

„Am cerut-o în Grădina Botanică din Iași. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo să ne plimbăm, să citim. Acolo s-a întâmplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003”, a dezvăluit Daniel Buzdugan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: