Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată şi cu ce se mai ocupă Vulpiţa de când nu mai apare la „Acces direct” şi s-a întors la Blăgești, Vaslui

Cum arată şi cu ce se mai ocupă Vulpiţa de când nu mai apare la „Acces direct” şi s-a întors la Blăgești, Vaslui

Vulpiţa „lui Viorel”, cuplul care a făcut senzaţie la „Acces direct”, de la Antena 1, la acea vreme, a dispărut din atenţia publicului. Cearta celor doi s-a stins, astfel că a murit şi interesul telespectatorilor.

Dar viaţa simplă a celor doi merge mai departe. Departe de camerele de luat vederi, ce-i drept, dar aşa e la Blăgești, Vaslui… O viaţă banală, ca la ţară.

Vulpiţa pierde timpul cu TikTok-ul

Faimoasa Vulpița încearcă totuşi să mai capteze atenţia cui poate. Prin conturile sale din Social Media. Stă toată ziua şi postează pe Facebook şi TikTok. După o perioadă în lumina reflectoarelor, Vulpița a realizat că îl iubește pe Viorel și s-a axat pe cei doi copii.

Chiar dacă avea toate oportunitățile din lume, ea a preferat să se bucure de o viață decentă. Deși atunci când vine vorba de pozele cu ea și Viorel, Vulpița apare în tot felul de ipostaze, de regulă este foarte discretă când vine vorba de copiii ei. Vulpița are o fetiță pe nume Maria și un băiețel pe nume Daniel, cu Viorel.

Se dedică familiei

De când a născut și a devenit mamă pentru a doua oară, Vulpița Veronica din Blăgești a ales să renunțe complet la aparițiile sale din cadrul emisiunii Acces Direct și să se dedice exclusiv familiei și gospodăriei de care se îngrijește împreună cu soțul său, Viorel Stegaru.

La un moment dat, soții Stegaru au anunțat că au decis să se retragă la Buzău, acolo unde au primit o casă cadou. Cu puțin timp înainte de a deveni a doua oară mamă, Vuplița Veronica nu a mai apărut la Acces Direct. Familia trăieşte, totuşi, în continuare la Blăgești, Vaslui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: