Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița, postare neașteptată pe Internet. Fanii au rămas șocați

Vulpița, postare neașteptată pe Internet. Fanii au rămas șocați

GALERIE FOTO (3) Vulpița, postare neașteptată pe Internet

Vulpița, postare neașteptată pe Internet. Cu siguranță toți românii își aduc aminte perioada în care Veronica și Viorel Stegaru erau în centrul atenției. După ce s-au retras din lumina reflectoarelor și au devenit părinți a doua oară, nu mai știe nimeni nimic de ei. Recent, Vulpița a postat o imagine pe rețelele de socializare.

Vulpița, postare neașteptată pe Internet. Fanii au rămas șocați

Vulpița, postare neașteptată pe Internet. Veronica și Viorel Stegaru au părăsit platoul Acces Direct, care le-a fost casă timp de aproape un an, iar acum trăiesc în satul Blăgești, alături de cei doi copii ai lor. Chiar dacă susțineau că vor să renunțe la viața de la țară, Vulpița și Viorel s-au răzgândit. Cu toate astea, Vulpița a rămas activă pe rețelele de socializare și păstrează legătura cu fanii săi. Recent, tânăra a postat o imagine de acasă, pozându-se cu calul din grădină. Veronica apare fericită, cu zâmbetul pe buze și pare să fi trecut peste toate problemele pe care le avea cu soțul său, Viorel.

Odată cu nașterea celui de-al doilea copil, viața Veronicăi s-a schimbat radical. Vulpița mai avea o fetiță de doi ani,iar anul acesta a adus pe lume un băiețel. În momentul de față soțul Vulpiței merge cu ziua prin sat, reușind să aducă câte un ban în casa familiei. În ceea ce o privește pe Veronica, tânăra nu lucrează nicăieri, e casnică și se ocupă de creșterea copiilor săi. De asemenea, tânăra îi ajută pe cei doi socrii ai săi. Pentru că telefonul i-a adus multe probleme, acum Veronica nu mai voie să-l folosească des, asta după ce soacra Ilinca i-a interzis acest lucru. Localnicii susțin că aceasta este certată mereu de soacra sa.

Veronica
Veronica si Viorel Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru, succes pe Youtube

Soții Stegaru au devenit celebri după ce au apărut în Acces Direct. Inițial, Veronica a povestit că a fost violată de câțiva bărbați, dar ulterior s-a dovedit că tânăra a mers de bunăvoie cu aceștia. Viorel și Veronica au avut parte de o experiență de neuitat în Capitală. Cei doi au lansat mai multe piese alături de artiști cunoscuți, iar melodiile lor au urcat în trending pe Youtube.

De asemenea, cei doi s-au plimbat și au vizitat multe locuri superbe din țară. Cu toate că multă lume le-a oferit ajutorul, acestia au decis că cel mai bine le este în satul natal. ”Vulpiţa şi Viorel nu întrebau prea multe legate de scenariul emisiunilor. Erau destul de tăcuţi, chiar şi la câteva luni după ce deveniseră cunoscuţi. Poate chiar timoraţi. Nu cereau sfatul nimănui, ascultau doar indicaţiile. Într-un fel, părea că le pasă doar de cameră. Cum se striga motor, deveneau alte persoane. Ei ştiau ce au de făcut, să-şi expună viaţa, şi au făcut uneori asta fără niciun fel de oprelişte, chiar şi spre surprinderea noastră”, a dezvăluit unul dintre membrii echipei de filmare.

Anul trecut, Veronica și Viorel au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Din fercire nu au avut simptome grave, și s-au vindecat rapid. Aceștia i-au ales ca nași pentru băiețelul lor pe Radu și Doina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: