Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut Veronica Stegaru

Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut Veronica Stegaru

GALERIE FOTO (4) Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere.

Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. În urmă cu două zile, Veronica Stegaru a împlinit 23 de ani, sărbătorindu-și ziua de naștere. Vulpița a postat pe rețelele de socializare imagini de la marele eveniment. Cine a fost alături de ea?

Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut Veronica Stegaru

Vulpița și-a sărbătorit ziua de naștere. Veronica și Viorel Stegaru au renunțat la viața de Capitală și au decis să se întoarcă în satul natal, Blăgești. Cu două zile în urmă a fost mare sărbătoare în familia Vulpiței. Veronica a împlinit 23 de ani, iar cu această ocazie și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânăra a devenit cunoscută după ce a apărut la Acces Direct, împreună cu soțul său. Veronica a postat pe rețelele de socializare imagini de la marele eveniment și a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele primite. Vulpița a fost surprinsă în timp ce mânca din tortul de ziua ei de naștere. ”Tort bun de la ziua mea. Mulțumesc pentru toate urările de la voi”, a scris Veronica Stegaru pe pagina de Instagram.

Veronica de ziua ei

Se pare că anul 2021 a venit cu multe împliniri pentru Veronica. După ce s-a întors în satul natal împreună cu soțul ei, Veronica a devenit mamă pentru a doua oară. În primăvara acestui an, Vulpița a adus pe lume un băiețel. La scurt timp a avut loc și botezul care a ieșit așa cum și-au dorit soții Stegaru.

Din ce își câștigă banii soții Stegaru

Dacă în urmă cu un an se bucurau de un mare succes și erau cunoscuți de o țară întreagă, acum lucrurile s-au schimbat pentru soții Stegaru. Aceștia au părăsit Capitala în decembrie anul trecut, iar de atunci trăiesc împreună cu părinții lui Viorel. Din punct de vedere financiar, nu prea stau bine. Viorel a lucrat pentru o perioadă scurtă de timp în București la o firmă de curățenie, acolo unde primea un salariu de 2.500 de lei. El a mărturisit la acea vreme că nu e vorba despre un serviciu stabil, așa că a decis să plece. În prezent, Viorel merge cu ziua prin sat, reușind să aducă bani în casă, mai ales că acum are și un băiețel.

Pentru că telefonul i-a făcut numeroase probleme, acum Vulpița nu mai e lăsată să folosească rețelele de socializare, după ce soacra sa, Ilinca i-a interzis acest lucru. Sătenii susțin că tânăra duce o viață grea, fiind certată tot timpul de bătrână.

Vulpița este protagonista unor momente de senzație, devenite virale în mediul online. Împreună cu soțul ei s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de Veronica. Vulpița a apărut prima dată la TV în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu mai bine de un an. Aceasta a fost însoțită de soțul ei, acuzând că a fost răpită de trei tineri și violată. Ulterior, s-a aflat că tânăra mințea, aceasta dorindu-și să întrețină relații intime cu acei băieți. Reacțiile ei și povestea sa de viață au transformat-o dintr-o simplă tânără într-un personaj. Veronica și Viorel Stegaru mai au fetiță de trei ani, Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: