Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupa fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

Cum arată și cu ce se ocupa fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

Drama cumplită pe care o trăiește Laurențiu Reghecampf. Fiica lui a murit!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt la momentul actual cel mai exploziv subiect din presă din cauza declarațiilor apărute despre divorț. Nu mulți știu că Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit înainte de a forma un cuplu cu impresara. Iată cum arată și cu ce se ocupă Mariana, prima soție a antrenorului.

Cu ce se ocupă Mariana Pfeiffer 

Mariana Pfeiffer este fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 13 ani și în urma căreia s-au născut doi copii. Cei doi au împreună un băiat superb pe nume Luca, dar au avut și o fetiță care s-a stins din viață. Mariana Pfeiffer este o prezență discretă și nu a ieșit mai deloc public pentru a vorbi despre fostul soț.

Ea este stabilită în Germania și conform informațiilor din presă, aceasta deține un salon de înfrumusețare în Cottbus. De aproape șase ani, afacerea Marianei Pfeiffer merge ca pe roate, dar și viața sa. Fosta soție a lui Reghe și-a refăcut viața.

Mariana Pfeiffer, fost soție a lui Reghe, dezvăluiri despre Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer este o prezență discretă care rareori a ajuns în atenția presei sau a dat declarații. În cadrul unuia dintre puținele ei interviuri a vorbit și despre Anamaria Prodan. Mariana Pfeiffer a mărturisit că Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic.

Ea a povestit că nici nu apucase să se mute din casa în care a trăit cu Reghe timp de 13 ani, că sexy impresara deja venea la ea în casă, ba mai mult s-a și oferit să o ajute să își mute mobila. Ea a mai precizat că motivul invocat de Laurențiu Reghecampf pentru a divorța ar fi fost faptul că sexy impresara rămăsese însărcinată.

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă.

Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată. Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu.’ „, au fost declarațiile Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Etichete: