Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă mama Elenei Gheorghe. Puțini știau că face asta!

Cum arată și cu ce se ocupă mama Elenei Gheorghe. Puțini știau că face asta!

GALERIE FOTO (2) Elena Gheorghe

Elena Gheorghe este o cântăreața cunoscută în toată țara, dar și mama ei este cunoscută. Iată cum arată aceasta și ce spune despre nepoții ei!

Cine este și cum arată mama Elenei Gheorghe. Este foarte frumoasă

Elena Gheorghe este cunoscută, dar la fel este și mama ei. La rândul său, Mărioara Man Gheorghe este cântăreața de muzică populară și este cunoscută de toată țara. De fapt, ea este cea care a inspirat-o pe artistă să devină cântăreața, pentru că a trăit cu scena și a urcat pentru prima dată pe ea la vârsta de doar trei ani.

„Mama mea este cântăreață de muzică populară. De la trei ani am fost cu ea pe scenă, ea m-a învățat primele cântecele, de la ea știu să cânt. Niciodată nu mi-am dorit să fiu altceva”, a povestit Elena Gheorghe.

De altfel, și mama ei spune că au avut mai multe ocazii să cânte împreună, să facă pe scenă lucrul pe care îl iubesc cel mai mult.

„Am cântat de multe ori cu Elena și la petreceri private și pe scenă, alături de orchestre – Botgoros și la TVR și spectacol de Ziua Bucureștiului. De mai multe ori am cântat cu Elena. S-a întâmplat ca ea să cânte muzică ușoară și eu populară. S-a întâmplat să fim invitate amândouă. Sper să mai avem, dacă o da Dumnezeu să scăpăm de pandemia asta”, a povestit Mărioara Man Gheorghe.

Ce spune mama Elenei Gheorghe despre ea: „A fost cea mai năzdrăvană”

Deși avea încă o soră și un frate, Elena Gheorghe a fost cea mai poznașă dintre copii, după cum spune chiar mama sa.

„Eu zic că Elena a fost cea mai năzdrăvană dintre toți cei trei copii ai mei. Însă Amelie este de 10 ori mai năzdrăvană decât ea! Ai înțeles totul. Dar suntem fericiți că ne face să alergăm după ea și nu numai după ea… Acum o să meargă în picioare și Ania, deja a început să facă pași, mai sunt și Nico, Emma, Lucas. La cât alerg după ei, ar trebui să mai dau jos câteva kilograme”, a povestit interpreta de muzică populară.

Mama Elenei Gheorghe
Mama Elenei Gheorghe
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: