Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida. Fotografii rare apărute cu acesta pe internet

Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida. Fotografii rare apărute cu acesta pe internet

GALERIE FOTO (4) Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida. Fotografii rare apărute cu acesta pe internet

Mirela Vaida este o personalitate cunoscută în televiziune, iar dacă cei mai mulți români o știu deja pe frumoasa prezentatoare, puțini sunt cei care știu cine este soțul acesteia și cu ce se ocupă. Bărbatul urăște să fie în centrul atenției. 

Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida. Fotografii rare apărute cu acesta pe internet

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune. Aceasta poate fi urmărită săptămânal, de luni până vineri, la emisiunea pe care o moderează la Antena 1, “Acces Direct”. Deși este una dintre vedetele cele mai expuse în mediul online, puțini știu cum arată soțul acesteia și mai ales cu ce se ocupă.

Prezentatoarea de televiziune este căsătorită și are trei copii frumoși pe care îi ține mai mereu departe de ochii publicului. Însă, de curând, Mirela Vaida a publicat o fotografie în mediul online în formă completă, fiind alături de soțul și copiii ei. Fanii au profitat imediat, căci nu des se întâmplă ca cei cinci să apară pe rețelele de socializare. Mirela Vaida și soțul ei i-au dus pe cei mici în Brașov, la o tabără și au profitat de moment pentru a arăta tuturor ce familie minunată are.

”Am venit să-i lăsăm pe cei mari în tabără o săptămână! Noi plecăm acasă, mai singuri și mai ‘bătrâni’. Ce repede cresc copiii”, a scris prezentatoarea de la „Acces Direct”, în dreptul pozei.

Soțul Mirelei, Alexandru, apare și el în fotografie, lucru care se întâmplă foarte rar, acestuia neplăcându-i să fie în centru atenției. Este căsătorit cu Mirela de 11 ani și ca profesie este directorul commercial al unei companii. Prezentatoarea de la „Acces Direct” spune că soțul ei este ardelean, călătorește des prin țară în interes profesional și, în general, este un tip mai retras, neavând nici conturi pe rețelele de socializare.

”El este un tip mai retras. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, povestea Mirela Vaida, în urmă cu câțiva ani, potrivit libertatea.ro.

Câți bani ia Mirela Vaida la Acces Direct

În martie 2019, Simona Gherghe anunța că renunță la emisiunea pe care o prezenta de ani buni la Antena 1, show-ul monden Acces Direct. Ea a fost înlocuită de Mirela Vaida, cea care s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a câștigat rapid inimile telespectatorilor. Însă la capitolul bani, se pare că s-a făcut ceva economie. Salariul Mirelei Vaida de la Acces Direct a fost sub cel oferit fostei prezentatoare.

Mirela Vaida a venit în televiziune din sfera artelor, fiind actriță și cântăreață. Însă cariera de televiziune sigur i-a rotunjit frumos veniturile. Salariu generos ar fi venit după ce artista ar fi acceptat să se implice în cele două emisiuni de la Antena 1, adică atât la ”Acces Direct”, cât și la ”Te cunosc de undeva”, care deja s-a încheiat.

Mirela Vaida ar fi cerut o sumă frumușică pentru cele trei luni de contract de la Te cunosc de Undeva, mai ales că filmările i-au ocupat și weeekend-urile, având în vedere că emisiunea Acces Direct se difuzează de luni până vineri Mai mult, galele sau finala emisiunii se filma în timpul săptămânii, așa că s-a găsit o soluție de compromis. Când a fost nevoie, Mirela Vaida a fost înlocuită de la ”Acces Direct” cu Emilia Ghinescu.

Și chiar se pare că a meritat absența de la Acces Direct. Căci pentru apariția de la Te cunosc de undeva, Mirela Vaida ar fi cerut nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: