Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată singurul băiat al lui Ilie Năstase? Puțini știu adevărul despre Nicholas Năstase

Cum arată singurul băiat al lui Ilie Năstase? Puțini știu adevărul despre Nicholas Năstase

GALERIE FOTO (8) Cum arată singurul băiat al lui Ilie Năstase

Ilie Năstase este o persoană transparentă, cel puțin în ceea ce privește viața personală. Fostul tenismen a fost căsătorit de mai multe ori de-a lungul vieții, având cinci copii, patru fiice și un băiat din trei căsnicii. Deși s-a despărțit de mama acestuia,  Năstase are o relație specială cu unicul său fiu.

Cum arată singurul băiat al lui Ilie Năstase? Puțini știu adevărul despre Nicholas Năstase

Ilie Năstase a avut o viață sentimentală destul de activă. Fostul tenismen a fost căsătorit de patru ori, acum fiind căsătorit cu cea de-a cincea femeie, Ioana Năstase. Cu toate astea, Ilie are cinci copii din trei căsnicii.

Primul copil al sportivului este Nathalie, care are 40 de ani, mama acesteia fiind belgianca Dominique Grazia. Ulterior, Ilie și-a refăcut viața cu Alexandra, un fotomodel american, alături de care a înfiat un copil, pe Nicholas. Cu toate că acesta nu este copilul lui biologic, Ilie are o relație strânsă cu fiul său, chiar dacă părinții săi s-au despărțit. Acum Nicholas are 33 de ani și locuiește în New York, dar acesta vine des în România pentru a-și vizita tatăl.

De asemenea, Ilie a înfiat-o și pe Charlotte, împreună cu Alexandra, cu care acesta păstrează legătura. După despărțirea de aceasta, Ilie s-a căsătorit cu Amalia Năstase, cu care are două fiice.

Cum arată unicul băiat al lui Ilie Năstase

Cu toate că Nicholas nu i-a moștenit talentul tatălui său, acesta seamănă foarte mult cu acesta, încât ai spune că este fiul lui biologic. Unicul fiu al tenismenului locuiește în America și este burlac, despărțindu-se recent de logodnica sa Dolly, Darlene Shawlinsky, alături de care a venit de mai multe ori în România.

Mama biologică a lui Nicholas avea 13 ani când a rămas însărcinată cu un coleg de clasă. Aceasta a decis să dea copilul spre adopție, imediat după ce a născut,pentru că își dorea să se întoarcă la școală. Acesta a fost luat de Ilie și Alexandra King a doua zi după naștere, iar în contractul de adopție nu a fost trecută clauza conform căreia noii părinți trebuie să păstreze legătura cu mama sa biologică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: