Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Smiley cu părul desprins. Artistul nu s-a mai tuns de luni bune

Cum arată Smiley cu părul desprins. Artistul nu s-a mai tuns de luni bune

GALERIE FOTO (5)

Cum arată Smiley cu părul desprins. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar mult timp a fost râvnit de mii de femei din țară. Recent, a devenit tătic pentru prima oară și are o relație de iubire cu frumoasa Gina Pistol. Artistul și-a surprins fanii după s-a fotografiat cu părul desprins, creț și vâlvoi.

Cum arată Smiley cu părul desprins. Artistul nu s-a mai tuns de luni bune

Cum arată Smiley cu părul desprins.Talentat, carismatic, chipeș și iubit de mii de femei din țară, Smiley a fost, până la un moment dat, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Gina Pistol. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, după ce fosta prezentatoarea tv a adus pe lume o fetiță minunată. Artistul și-a schimbat stilul de câțiva ani, iar fanii acestuia și-au dorit să-l vadă pe Smiley cu părul desprins. Recent, cântărețul le-a făcut pe plan internauților și a postat o fotografie cu părul vâlvoi și creț. Acesta le-a urat internauților buna diminața într-un mod inedit.

Fostul solist al trupei Simplu și-a schimbat mereu coafura, iar acum a vrut să dea o notă de culoare păruli săi așa că și-a făcut câteva codițe. Acesta a postat pe Instagram o imagine cu frizura sa, după ce zilele trecute i-a mințit pe fanii săi că s-a tuns scurt și s-a vopsit blond. „Astept schimbarea cred ca o sa fie bine.Nu prea imi plăcea cu părul lung dar fiind un artist super te am acceptat.Cât mai scurt,că e vară și barba și mai scurtă, că masca te încălzește…părerea mea. Esti mai frumos cu parul mai scurt…”, i-au transmis fanii.

De și-a lăsat Smiley părul lung

Într-un interviu, Smiley a vorbit despre aspectul său fizic și de ce și-a lăsat barbă și părul lung. Conform acestuia, după ce a jucat în serialul „Un pas înainte”, a luat decizia de a nu se mai bărbieri. „Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca nu m-am mai barbierit de ani buni. Eu am jucat intr-un serial la Pro, se numea Un Pas Inainte. Acolo trebuie sa ma barbieresc in fiecare zi si cred ca de atunci am facut o reactie alergica si am zis ‘Bai, nu ma mai barbieresc. Gata!’ Si de atunci, sa fie vreo 7 ani”, a spus Smiley.

Referitor la părul lung, cântărețul a mărturisit că pur și simplu îi place să aibă părul mai lung. Tot el a explicat de ce a ales sa-si lase parul sa-i creasca: „E o dambla a mea. Am zis ca nu mi-am lasat niciodata parul lung, pot sa-mi las parul lung ca am destul si inca imi creste. Am vrut de mic sa-l am lung si am gasit ocazia potrivita„, a dezvaluit antrenorul prezentatorul de la Românii au talent.

Andrei Tiberiu Maria a devenit cunoscut odată cu apariția trupei Simplu, alături de CRBL, Piticu, Omul Negru, Francezu, Bebico și Taz. Ulterior și-a început cariera solo, iar succesul nu a întârziat să apară. Acum, Smiley este un one-man show, iar videoclipurile sale fac milioane de vizualizări pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: