Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, tătic cu normă întreagă. Artistul a făcut primele declarații despre cum se descurcă cu îngrijirea Josephinei. „Schimb scutece”

Smiley, tătic cu normă întreagă. Artistul a făcut primele declarații despre cum se descurcă cu îngrijirea Josephinei. „Schimb scutece”

Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor! Cei doi nu au ieșit pe plus

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viață. Primul lor copil, micuța Josephine, a venit pe lume în urmă cu câteva luni, iar cei doi își focusează tot timpul asupra minunii din viața lor.

Smiley a vorbit despre viața de tătic cu normă întreagă

Smiley a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a făcut declarații despre viața de tătic. Artistul a povestit detalii surprinzătoare, cum ar fi faptul că nu se sfiește să schimbe scutece sau să o legene pe picioare pe fiica sa. El a mai povestit faptul că nu știe să cânte cântece de leagăn, dar improvizează de dragul micuței Josephine. Smiley a spus că este foarte fericit pentru că acum cea mică doarme toată noaptea singură și rareori el sau Gina trebuie să se trezească fiincă cea mică plânge.

Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc.„, a povestit Smiley.

„După asta pot să plec liniștit în viață”

Artistul a mai povestit faptul că este topit după micuța Josephine și că momentul lui preferat din timpul petrecut cu ea este dimineața când se trezește deoarece cea mică râde și zâmbește la el. Smiley a spus că zâmbetul fiicei sale îi dă putere și energie pentru tot. El a mai precizat că slujba de botez a fost de-a dreptul impresionantă și că au avut chiar și cor.

În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală. Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață.„, a mai spus Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: