Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cine sunt nașii lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

FOTO Cine sunt nașii lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

GALERIE FOTO (4) Gina Pistol si Smiley, la botezul fiicei lor, Josephine

Smiley și Gina Pistol au creștinat-o, duminică, pe micuța lor Josephine. Evenimentul a fost unul discret și departe de camerele de luat vederi. După Botez, Smiley și Gina Pistol au făcut publice imagini, în care se văd și nașii fetiței lor.

Cine sunt nașii lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a fost botezată, duminică, într-un cadru restrâns, dar cu invitați aparte. Josephine a fost creștinată de o pereche de nași, care sunt apropiați părinților ei.

Gina Pistol a dezvăluit în cadrul unui interviu că a avut mari emoții pentru Botezul fiicei sale. „Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol pentru a1.ro.

Diana, o prietenă de suflet de-a Ginei, și soțul acesteia, au fost cei aleși părinți spirituali pentru Josephine. Gina Pistol crede că nașii au rol important în viața fiecărui copil. “Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, a mai pus Gina Pistol pentru aceeași sursă.

La eveniment au luat parte multe vedete, printre care: Andreea Bănică și soțul său Lucian Mitrea, Ștefania și Speak.

”Duminica a fost o zi speciala pentru noi.Am avut alaturi familia si persoanele dragi.Am avut si vreme buna 😁 Va multumim pentru gandurile bune” , a ținut Gina Pistol să menționeze, pe Instagram, după eveniment.

Când se vor căsători Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt de patru ani împreună, iată că au devenit și părinți, dar nu au oferit prea multe detalii despre căsătoria lor. În cadrul unui interviu, Smiley a spus dacă are rețineri față de o nuntă cu Gina Pistol. Detalii AICI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: