Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Carmen Istrate este de o frumsețe ieșită din comun

Cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Carmen Istrate este de o frumsețe ieșită din comun

GALERIE FOTO (5) Cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu

Cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Este cunoscut în întreaga țară, dar puțini sunt cei care știu cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Carmen Istrate este de o frumsețe rară și un trup de invidiat. Cum arată și cu ce se ocupă una dintre cele mai importante femei din viața sa.

Cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Carmen Istrate este de o frumsețe ieșită din comun

Cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți master chefi din România, dar cu toate astea, puțină lume știe cum arată sora lui Cătălin Scărlătescu. Faimosul jurat de la Chefi la cuțite se mândrește cu sora lui, Carmen Istrate. Blondă și plină de viață, Carmen atrage atenția tuturor bărbaților cu frumusețea ei aparte, dar și cu silueta ei de zeiță. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, pune preț pe aspectul fizic, având grijă de stilul ei vestimentar și nu numai.

Se pare că pasiunea pentru bucătărie este o moștenire în familia Scărlătescu. Carmen îi calcă pe urme fratelui său în domeniul bucătărie. În urmă cu câțiva ani, Carmen a uimit pe toată lumea la malul Mării Negre, în locația pe care și-a deschis-o special în care clienții ei savuroasă cele mai bune clătite. Printre pasiunile sale se numără shopping-ul și decoratul, pentru că a reușit de una singură să își facă apartamentul din București. Carmen Istrate are un băiețel minunat, fiind o mamă model.

Ce relație are Carmen cu fratele său

Într-un interviu, blondina a vorbit și despre relația specială pe care o are cu fratele său, celebrul chef de la Antena 1. „M-a întrebat când mă mărit. Cătălin m-a întrebat. Curând sper. După ce am divorţat Cătălin şi părinţii mei au fost langă mine. Mi-au zis, ştii ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el să vadă cum e. Relaţia dintre Cătălin şi Andrei este una pe mute. Băiatul meu vorbeşte foarte puţin şi Cătălin niciodată nu-i invadează spaţiul şi din cauza asta relaţia lor s-a consolidat mai bine.” a spus sora lui Cătălin Scărlătescu.

Cu toate că juratul de la Chefi la cuțite urăște clătite, Carmen este ajutată de acesta să facă clătite la mare. „Gatesc de mica, cred ca este mostenire din familie, e in genele noastre. Ma rog de Catalin sa manance clatitele mele, dar nu vrea. Nu am invatat nimic de la fratele meu, ma tot rog de el sa imi spuna cateva retete, dar nu vrea. Cred ca m-a pupat de 3 ori toata viata lui si asta cand l-am rugat eu pentru ca eram suparata. A avut un clic cand a devenit asa, dar nu s-a nascut dur. Eu m-am nascut dura si am devenit draguta pe parcurs”, a marturisit sora lui Scarlatescu.

Juratul de la Antena 1, în vârstă de 49 de ani, este în continuare neînsurat și chiar dacă este admirat de mii de femei, el își îndreaptă atenția de fiecare dată la dragostea lui cea mare, gătitul. Scărlătescu a rămas ultimul burlac din gașca de bucătari care formează juriul de la Chefi la cuțite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: