Redactia.ro
Home » Știri » Un fost concurent de la „Chefi la cuțite” este dat dispărut. Mihai Csillag nu a mai dat niciun semn din luna martie

Un fost concurent de la „Chefi la cuțite” este dat dispărut. Mihai Csillag nu a mai dat niciun semn din luna martie

Un fost concurent de la Chefi la cuțite este dat dispărut.

n fost concurent de la „Chefi la cuțite” este dat dispărut. Mama lui Mihai Csillag este disperată după ce fiul ei a dispărut din luna martie. De mai bine de trei luni, femeia nu mai știe nimic de acesta. Mihai a fost concurent la Chefi la cuțite, unde i-a impresionat pe cei trei chefi cu talentul său culinar.

Un fost concurent de la „Chefi la cuțite” este dat dispărut. Mihai Csillag nu a mai dat niciun semn din luna martie

Un fost concurent de la „Chefi la cuțite” este dat dispărut. Din luna martie, Mihai Csillag a dispărut fără urmă, iar apropiații nu știu unde să îl mai caute. Fostul concurent de la Chefi la cuțite și-a închis conturile de socializare și și-ar fi blocat prietenii pe telefon. Conform acestora, Mihai se purta ciudat în ultima perioadă. Ultima oară când un prieten a vorbit cu el, fostul concurent de la emisiunea culinară locuia într-un apartament închiriat din Capitală. ”Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema”, a mărturisit amicul său.

Mihai Csillag a dispărut în urmă cu trei luni, iar familia sa a anunțat dispariția sa, dar ancheta pare că nu evoluează. Mama acestuia a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, cerându-le ajutor oamenilor pentru a-și găsi copilul. „Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. Suntem disperați să îl găsim”, a scris Cristina Csillag. Tânărul a participat în urmă cu trei ani la show-ul culinar Chefi la cutite, difuzat pe Antena 1. Mihai declara că bucătăria este viața sa și că nu mai păstrează legătura cu familia lui de ceva timp. Singurele persoane apropiate erau prietenii.

Mihai Csillag este de negăsit

Mii de oameni au fost impresionați de drama femeii și au distribuit povestea pe internet în speranța că cineva îl va recunoaște. În trecut, Mihai a lucrat ca bucătar personal pentru o familie din New York, iar în urma pandemiei de coronvirus, acesta s-a retras în Austria. ”Mama mea a divorţat de tatăl meu natural pentru că a ajuns la puşcărie pentru crimă, omor deosebit de grav. Bunica pentru mine a fost mamă, a fost tată, a fost de toate. M-a crescut până la 11 ani, când a murit (…) Au fost momente în care am căzut în bucătărie şi au venit cei de la SMURD, m-au dus la spital, am stat internat câteva zile până mi-am revenit şi iar am revenit în bucătărie pentru că sunt pasionat. M-am născut să fiu bucătar”, povestea Mihai Csillag la ”Chefi la Cuțite”.

Telefonul acestuia este mereu închis, iar fosta lui iubită nu l-a mai contactat de mult timp. „Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe mail, nici pe nimic. Numărul de telefon al lui este tot timpul închis.Nici fosta lui prietenă, din ce mi-a spus ea, nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar”, a spus un amic de-al lui Mihai.

Unchiul tânărului a fost cel care a anunțat autoritățile după ce acesta nu a mai dat niciun semn. Singura informație pe care o au rudele despre Mihai este faptul că a fost văzut în Brașov de un prieten în luna martie. De atunci, apropiații nu mai au nicio informație despre Mihai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: