Redactia.ro
Home » Știri » Cine e căpitanul navei care s-a scufundat în Marea Neagră? Bărbatul e dat dispărut

Cine e căpitanul navei care s-a scufundat în Marea Neagră? Bărbatul e dat dispărut

Un vapor s-a scufundat în Marea Neagră, în noaptea de miercuri spre joi, la bordul căruia se aflau 13 marinari ucraineni. Mai exact, 12 bărbați și o femeie. Din ultimele informații, doi indivizi au murit, iar căpitanul navei este încă de negăsit. Misiunea este una dificilă, din cauza vremii nefavorabile.

Cine e căpitanul navei care s-a scufundat în Marea Neagră? Bărbatul e dat dispărut

Căpitanul navei care s-a scundat, în noaptea de miercuri spre joi, în Marea Neagră, este încă de negăsit. Mai multe echipaje de salvare au pornit în căutarea bărbatului, care cu siguranță are trupul neînsuflețit. Misiunea se desfășoară cu dificultate, din cauza vremii nefavorabile. transmite Antena 3.

Tragedia s-a produs din cauza furtunii de pe Marea Neagră, iar în momentul respectiv, comandantul navei a trimis un semnal SOS și a avut noroc că în zonă se afla un remorcher românesc. Așadar, operațiunile de salvare au început rapid. Comandantul a trimis semnalul SOS la 04:40, iar GSP Falcon a recepționat un mesaj de urgență de la nava ”Volgo Balt 179”. De asemenea, în ajutorul echipajului a fost trimisă și nava Artemis, a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare. Astfel, au fot salvați zece bărbați și femeia, iar cu toții au fost aduși în Constanța pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

„Operaţiunea de salvare a început fără întârziere, în condiţii meteorologice deosebit de dificile: vântul bătea cu 50 km/h şi valurile erau de patru metri”, a spus Radu Petrescu, purtătorul de cuvânt Grup Servicii Petroliere.

Cine este femeia care se afla la bord. Este în stare gravă

Femeia care se afla la bord este o tânără în vârstă de 26 de ani. Ea a fos preluată de  un elicopter şi dusă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Vaporul care s-a scufundat este un Volgo Balt 179, o navă cargo, care transportă mărfuri generale, fiind construită în anul 1973. Cargoul naviga sub pavilion înregistrat în Insulele Comore, însă avea echipaj ucrainean. Se îndrepta spre Portul Constanța și transporta cărbuni.

„Nava Volgo Balt 179 este scufundată. Echipajul navei este format din 13 persoane, 12 bărbaţi şi o femeie, toţi cetăţeni ucraineni. Cele zece persoane salvate se află în spitalul navei GSP Falcon şi primesc toate îngrijirile necesare. Un membru al echipajului nu a fost găsit până în acest moment. Operaţiunea de salvare continuă”, au informat reprezentanţii Grupului Servicii Petroliere (GSP), la momentul intervenției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: