Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora Minodorei. Cele două seamănă ca două picături de apă: „E totul pentru mine”

Cum arată sora Minodorei. Cele două seamănă ca două picături de apă: „E totul pentru mine”

GALERIE FOTO (4) Cum arată sora Minodorei.

Cum arată sora Minodorei. Celebra cântăreața este cunoscută și apreciată de milioane de români. Chiar și așa, puțini sunt cei care știu că Minodora are o soră, Oana. Cele două au o relație apropiată și seamănă izbitor de mult.

Cum arată sora Minodorei. Cele două seamănă ca două picături de apă: „E totul pentru mine”

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar vocea ei este inconfundabilă. Cu toate astea, puțină lume știe că artista are o soră mai mică. Cele două seamănă foarte bine, iar cântăreața o iubește nespus de mult pe Oana. Spre deosebire de Minodora, Oana încearcă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Oana și Minodora sunt de nedespărțit în viața de zi cu zi și au o relație specială.

„Sora mea este totul pentru mine. Îmi doresc pentru sora mea ce îmi doresc pentru mine și pentru copilul meu, să fie sănătoasă, că am nevoie de ea pentru toată viața. Dragostea pe care i-o port lui Dumnezeu, i-o port și surorii mele. Noi de mici am fost o singură persoană, dacă una râdea și cealaltă plângea, ne-am susținut mereu. Nu știu câte surori sunt în ziua de azi așa. Copiii noștri au aceeași relație pe care o am eu cu sora mea. Copiii noștri sunt frați, nu sunt verișori”, povestea recent Oana, sora Minodorei, pentru emisiunea Agenția VIP.

Minodora a fost la un pas de divorț

Minodora este căsătorită cu Liviu încă din 2009 și mereu au pozat în cuplul perfect. Din exterior, relația lor pare perfectă, dar se pare că între ei au existat probleme care au făcut-o pe vedetă să se gândeascî la despărțire. Artista a recunoscut că a fost la un pas de divorț, dar a decis să mai acorde o șansă mariajului cu Liviu. În prezent, Liviu și Minodora se înțeleg foarte bine din toate punctele de vedere. Conform acesteia, Liviu nu îi mai oferea atenția de care avea nevoie și nu se mai regăsea alături de acesta. Din acest motiv, Minodora s-a gândit să divorțeze de soțul ei, dar acesta a implorat-o să îi mai dea o șansă.

“După ce l-am născut pe Marco, 8-9 luni spre un an și ceva… m-am gândit să divorțez. A fost o perioadă de un an și jumătate, în care Liviu era foarte rece cu mine. El era de vină. El este un tip introvertit, dar am trecut de perioada aia. I-am spus că vreau să divorțăm și s-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă. El a zis că nu admite ideea, că își face casă lângă noi să ne fie aproape’, a declarat Minodora.

Minodora a avut o copilărie plină de neajunsuri, iar faptul că a fost săracă a determinat-o să muncească încă de mică. Vedeta a recunsocut că sora ei a divorțat, iar când a aflat de acest lucru, a refuzat să mai vorbească cu ea. „A fost o problemă de familie a ei. În momentul în care a divorțat, eu nu am mai vorbit cu ea aproape un an. Eu nu sunt adepta divorțului. (…) Eu am pus capăt unei relații, pentru că nu aveam copii. Mama nu a avut o viață ușoară cu tata și a rămas cu el pentru noi. A fost la un pas de divorț, a băgat actele de divorț, sora mea a fost de acord, iar eu am fost singura care a început să plângă”, a declarat Minodora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: