Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora secretă a lui Pepe. Rebeca își dorește să-i calce pe urme fratelui său

Cum arată sora secretă a lui Pepe. Rebeca își dorește să-i calce pe urme fratelui său

Sora vitrega a lui Pepe

Toata lumea îl cunoaște pe Pepe, artistul care a adus muzica latino în casele românilor. Cu toate astea, puțini știu că artistul are o soră secretă, din partea tatălui său. Mai mult, Rebeca este dispusă să-i calce pe urme fratelui său.

Cum arată sora secretă a lui Pepe. Rebeca își dorește să-i calce pe urme fratelui său

Pepe este cunoscut de întreaga țară, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cu toate astea, puțini știu că artistul mai are o soră secretă, Rebeca. Giani, Miguel și Loredana sunt frații cunoscuți ai cântărețului, dar despre sora cea mică nu s-a vorbit niciodată. Rebeca, sora vitregă a fraților Pascu locuiește cu mama sa, iar cu toate că Pepe a aflat de infidelitatea tatălui său, artistul își susține necondiționat sora. Pe rețelele de socializare tânăra nu postează niciun indiciu care să aibă legătură cu familia acestuia.

Ei bine, dacă cei trei frați ai săi nu au nicio legătură cu muzica, Rebeca este hotărâtă să-i calce pe urme fratelui său. Sora vitregă a lui Pepe are mai multe cover-uri pe Youtube și numeroase vizualizări și aprecieri.

Ce spune Pepe despre sora sa vitregă

În trecut, Pepe a vorbit pentru prima oară despre Rebeca, susținând că a aflat de ea când aceasta s-a născut. „Eu ştiam de sora mea de când s-a născut. De fraţii mei am aflat cand m-am născut, ca să zic aşa, ei sunt mai mari decât mine. Mai am încă trei fraţi, sunt cel mai mic din familie. Am luat-o ca atare, care e problema? Sora mea e frumoasă, îi seamană lui tata. Îi doresc tot binele din lume’, spunea Pepe.

De asemenea, Rebeca are o relație specială cu tatăl său, Ion Pascu, iar acest lucru se poate vedea din declarațiile pe care aceștia și le fac în mediul online. ‘La multi ani tati!❤️❤️❤️ te iubesc mult de tot! Sa fii sanatos,fericit si iubit de noi toti! Multumesc ca esti langa mine mereu si ca ma sustii!’, i-a transmis Rebeca tatalui ei. La rândul său, tatăl lui Pepe i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. „Te pupa tata fata mea frumoasa Esti copilul meu te iubesc si vei fi in inima mea cat o sa respir, ingerul meu’, i-a raspuns Ion Talent, la rândul lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: