Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a fost pârât de amantă. “Am făcut amor cu el în timp ce el era cu Oana”

Pepe a fost pârât de amantă. “Am făcut amor cu el în timp ce el era cu Oana”

GALERIE FOTO (2) Pepe a fost pârât de amantă

În urmă cu câteva zile artistul Pepe șoca cu anunțul său referitor la divorțul de soția sa, Raluca. Artistul a precizat că au decis să se despartă din motive știute doar de ei. În urmă cu ceva timp, o femeie din București a spus că a umblat cu Pepe pe vremea când acesta era într-o relație cu Oana Zăvoranu.

Pepe a fost pârât de amantă. “Am făcut amor cu el în timp ce el era cu Oana”

Pepe divorțează de soția sa Raluca Pastramă după mai mulți ani împreună. Artistul a declarat că au decis de comun acord să se despartă și să se înțeleagă bine de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. În urmă cu câțiva ani, Laura, o femeie din București declara că a fost amanta lui Pepe pe vremea când acesta era într-o relație cu Oana Zăvoranu. Tânăra a ieșit în publică să divulge această relație după ce artistul a anunțat că va divorța de Oana. Reamintim că artistul a acuzat-o pe Oana Zăvoranu în nenumărate rânduri că a fost infidelă pe tot parcursul relației lor.

Laura a declarat că a fost abordată de Pepe în 2004, pe când se afla în Neptun, unde s-au întâlnit și au întreținut relații sexuale. “Am avut o relație sexuală cu Pepe în timp ce el era la începutul legăturii lui cu Oana Zăvoranu. Eram la mare și el a trimis un băiat din formatie la mine și el m-a invitat la Pepe în cameră. Am făcut sex cu el de curiozitate, dar mi-a lăsat un gust amar. Eu i-am cerut numărul de telefon, dar el nu mi l-a dat pentru că a spus că are o relație mai serioasă. Dupa aventura de la Neptun ne-am mai întâlnit o dată într-un hotel din București”, a povestit Laura în cadrul emisiunii “Drept la țintă” .

Amanta lui Pepe

Pepe divorțează de mama copiilor săi

Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe a șocat pe toată lumea când a anunțat că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă. Cei doi au fost căsătoriți opt ani, fiind cununați de Cătălin și Andra Măruță. Pepe și Raluca au împreună două fetițe, Mara și Rosa Alexandra. Înainte de a se căsători cu Raluca, Pepe a avut o căsnicie cu Oana Zăvranu, de care a divorțat cu scandal.

La scurt timp, Oana a recunoscut cu privire la divorțul fostului ei soț, susținând că nu o interesează, doar că din punctul său de vedere, este vorba despre un circ mediatic, cu scopul de a face bani, având în vedere că ne confruntăm cu o criză generată de pandemia de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: