Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir. Partenera artistului este cu 44 de ani mai tânără: „E un înger, nu ajungeam la 80 de ani fără ea”

Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir. Partenera artistului este cu 44 de ani mai tânără: „E un înger, nu ajungeam la 80 de ani fără ea”

GALERIE FOTO (6) Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir

Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir. „Maestrul naiului” este cel mai fericit bărbat, având alături de el o soție tânără și frumoasă. Gheorghe Zamfir a împlinit zilele trecute 80 de ani și este convins că fără Nicoleta Beca nu ar fi ajuns la această vârstă. Partenera de viață a artistului este cântăreață de muzică populară și a devenit sotia artistului din 2016.

Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir. Partenera artistului este cu 44 de ani mai tânără: „E un înger, nu ajungeam la 80 de ani fără ea”

Cum arată soția lui Gheorghe Zamfir. Artistul a împlinit în urmă cu câteva zile frumoasa vârstă de 80 de ani, având-o alături de el pe soția sa, Nicoleta Beca, care este mai tânără cu 44 de ani. Diferența de vârstă nu a fost un impediment pentru cei doi. Gheorghe Zamfir și Nicoleta sunt un cuplu de aproape 13 ani, iar în 2015 s-au căsătorit. Cei doi au fost mereu discreți cu viața personală și s-au ținut departe de ochii publicului povestea de iubire.

Maestrul naiului și Nicoleta s-au cunoscut la o emisiune Tv în anul 2008, în perioada în care artistul era căsătorit cu franțuzoaica Marie Noelle. Cei doi au divorțat cu mare scandal, în 2015, după 10 ani de proces. Într-un interviu realizat de Iuliana Tudor, Gheorghe Zamfir a vorbit despre soția sa. Artistul o consideră pe aceasta un adevărat înger. „Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger’, a spus artistul.

Dragostea dintre Nicoleta și Gheorghe a apărut în perioada în care artistul divorța de soția sa. După ce a devenit un bărbat liber, Regele Naiului a luat-o de soție pe Nicoleta, în februarie 2016, la o biserică din Găești. „Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, declara avocata artistului.

Gheorghe Zamfir, divorț cu scandal

Când avea 48 de ani, celebrul artist a cunoscut-o pe Marie Noelle, prima sa soție. Gheorghe Zamfir se afla în Franța, în timpul unui concert, iar franțuzoaica se afla acolo pentru a asculta muzica maestrului. După cinci ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească, iar mariajul lor a durat 16 ani. Artistul a fost acuzat de aceasta de maltratareși de infidelitate, acesta fiind nevoit să-i plătească fostei soții suma de 5.300 de euro pensie de întreținere. După mai multe apeluri, Gheorghe Zamfir a reușit să scadă sumă și să plătească suma lunară de 1.500 de euro.

Gheorghe Zamfir si fosta sotie

Gheorghe Zamfir și-a adus aminte de onorariile pe care le primea la concerte. În urmă cu câțiva ani,a primit 25.000 euro pe o singură piesă de la Președintele Kazahstanului. „Era puțin în comparție cu Pavarotti sau Domingo, care ajungeau la 500.000 de euro pe concert! , a mai spus marele naist. Totodată, artistului i s-a oferit un castel în Beverly Hills, dar acesta a preferat să se reîntoarcă pe meleagurile României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: