Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Ion Caramitru. Erau căsătoriți de 45 de ani

Cum arată soția lui Ion Caramitru. Erau căsătoriți de 45 de ani

GALERIE FOTO (4) Cum arată soția lui Ion Caramitru. (1)

Cum arată soția lui Ion Caramitru. Celebrul actor s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. Ion Caramitru era căsătorit cu Micaela, iar împreună aveau trei băieți, Andrei, Ștefan și Matei. De-a lungul anilor, actorul a preferat să fie discret cu viața sa personală, motiv pentru care puțină lume știe detalii despre familia sa. Cine este soția regretatului artist?

Cum arată soția lui Ion Caramitru. Erau căsătoriți de 45 de ani

Cum arată soția lui Ion Caramitru. Ziua de duminică a fost teribilă pentru români. Două legende au părăsit această lume, lăsând un gol imens în sufletele celor care i-au cunoscut. La scurt timp după ce moartea fostului sportiv Ivan Patazchini a fost anunțată, o altă veste șocantă avea să întristeze scena teatrului românesc. Actorul Ion Caramitru s-a stins din viață. De-a lungul anilor, actorul a încercat să fie cât se poate de discret în legătura cu familia sa. “Nu cred ca viata mea personala trebuie pusa pe taraba, viata de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face sotia mea, cum ma inteleg cu ea, daca ea vrea sa cumparam un dulap sau eu vreau sa schimbam frigiderul.

Daca sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie sa fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a incercat sa fiu vanat, sa se gaseasca acel ceva,ori chiar sa se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea. N-am dat astfel de ocazii cand s-a recurs la inventii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am raspuns, nu toate meritau acest efort. Te consuma sa tot dai dezmintiri pentru orice prostie. Si chiar n-am avut timp pentru asta”,”, declara regretatul actor.

Soția marelui actor, Micaela Caramitru este de profesie actriță, dăruindu-i acestuia trei băieți minunați. Cei trei copii ai săi au stat departe de domeniul părinților lor. Andrei a urmat o carieră în afaceri, fiind diectior al unei multinaționale, Ștefan cântă în trupa “The Lefters”, iar Matei este inginer de sunet.

Ion Caramitru era căsătorit de 45 de ani Micaela

La rândul ei, Micaela Caramitru era rezervată cu privire la viața sa personală. Actriță a evitat să vorbească de-a lungul timpului despre relația cu soțul ei. Întotdeauna, Micaela vorbea despre cariera sa profesională, evitând să atingă latura personală. „Trecerea anilor îţi aduce mai multe amintiri, unele te apasă, unele te bucură, dar asta face parte din viaţă şi cine nu îmbătrâneşte nu are parte de bagajul ăsta pe care îl duce cu el până la capăt. Sigur că mi-aş dori să pot să mă întorc în timp acum! Aş fi mai înţeleaptă, aş ştii de ce să mă feresc, aş profita de anumite situaţii, ca să fie mai bine. Cel mai mare regret e că nu am avut un rol care să urmeze celui pe care l-am facut în filmul lui Lucian Pintilie. Dacă ar fi să mă definesc în câteva cuvinte aş spune că sunt o persoană răbdătoare şi foarte optimistă’, a povestit actriţa.

Micaela Caramitru este fiica directorilor de producție Adrian și Sidonia Caracaș, iar întreaga viața și-a dedicat-o familiei și cinematografiei. Ion și Micaela Caramitru au avut apariții extrem de rare la evenimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: