Redactia.ro
Home » Știri » Reacțiile vedetelor după moartea lui Ion Caramitru: ”O duminică neagră”

Reacțiile vedetelor după moartea lui Ion Caramitru: ”O duminică neagră”

Reacțiile vedetelor după moartea lui Ion Caramitru: ”O duminică neagră”

Ion Caramitru s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate. Acum, vedetele care l-au cunoscut pe marele actor au reacționat. 

Reacțiile vedetelor după moartea lui Ion Caramitru

Ștefan Bănică Jr. a fost printre primele vedete care au reacționat la vestea tristă. Artistul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dureros de adio.

”O duminică neagră! Azi ne-au părăsit două personalități uriașe ale sportului și teatrului românesc! Ivan Patzaichin și Ion Caramitru! E prea mult…! I-am cunoscut, i-am admirat, am învățat de la ei. Dumnezeu sa-i odihnească!”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina sa de Facebook.

Loredana Groza: adio, Ion Caramitru!

Loredana Groza a transmis duminică noapte, un mesaj emoționant prin care și-a luat rămas bun de la Ion Caramitru, care a murit la 79 de ani.
Cântăreața a scris pe rețelele de socializare versurile celebrului cântec al ei lansat în 1988, în care se aude vocea lui Ion Caramitru. Piesa a fost compusă de Adrian Enescu, pe textul lui Lucian Avramescu.

,,Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, Să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Iuliana Tudor: „Am pierdut cu toții doi mari români

Printre cei care și-au exprimat regretul față de dispariția celor doi mari români s-a numărat și jurnalista Iuliana Tudor. Iată care a fost mesajul ei:

O zi neagră…am pierdut cu totii doi mari români: Ivan Patzaichin si Ion Caramitru! Am crescut cu tot ce înseamnă realizarile lor. Au fost si rămân oameni care au făcut istorie în sport si arta teatrală si cinematografică! Dumnezeu sa -i odihnească! 😔, este ceea ce a transmis ea prin intermediul rețelelor de socializare.

Președintele României a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor îndoliate

Klaus Iohannis a ținut să transmită și el un mesaj de condoleanțe rudelor și celor dragi pentru pierderea suferită. „Astăzi este o zi tristă pentru țara noastră. Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au luminat arenele sportive și scenele pe care au urcat. Învingători și strălucitori în sport și teatru, Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, prin dispariția lor neașteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolați doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea și eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanțe familiilor și celor dragi pentru pierderea suferită!”, a fost mesajul președintelui României.

Cezar Ouatu: „România rămâne orfană de orfană de adevăratele balori”

Și celebrul tenor a ținut să-și exprime regretul față de dispariția marelui actor Ion Caramitru.„Mulțumesc Maestre #IonCaramitru !!! Dumnezeu să vă odihnească în pace !!! Cum din păcate am spus deja inclusiv la marele nostru român și sportiv Ivan Patzaichin, #România devine aproape orfană de adevaratele valori într-o societate haotica dereglată total din punct de vedere cultural și sportiv, iar pe o scară a valorilor pe plan național, suntem total dați peste cap de ceva ani buni fără vreo speranță într-o evoluție imediată !!”, a fost mesajul lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: