Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată soția lui Victor Ciutacu și ce profesie are. Cei doi sărbăresc 21 de ani de la nuntă

Cum arată soția lui Victor Ciutacu și ce profesie are. Cei doi sărbăresc 21 de ani de la nuntă

GALERIE FOTO (2) Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu și soția lui au împlinit de curând 21 de ani de la nuntă. Cei doi au împreună un copil. Iată cine este soția jurnalistului, cum arată și în ce domeniu profesează.

Cum arată Mana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu, și ce profesie are. „Zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii”

Soția cunoscutului jurnalist Victor Ciutacu se numește Mana. Pe ceea ce pare a fi blogul ei, aceasta se descria astfel acum ceva vreme: „Actuală. Cu job, cu responsabilităţi. Cu treabă”. Evident, Mara Ciutacu nu este atât de cunoscută ca soțul ei, aceasta preferând întotdeauna mai degrabă discreția decât lumina reflectoarelor.

Ea și cel care urma să îi devină soț s-au îndrăgostit când erau colegi la facultatea de Politehnică și nu s-au mai despărțit, astfel că zilele acestea au împlinit 21 de ani de la nuntă, a scris OK Magazine. Nunta au făcut-o când în viețile lor a apărut și băiețelul lor, Vlad.

Mana si Victor Ciutacu
Sursa foto: www.dcnews.ro

„Se întâmpla fix acum 21 de ani. Împreună cu (deja de 6 ani) doamna Ciutacu și cu tânărul (de 4 ani) Vlad, după niște drumuri chinuitoare București-Segarcea și retur, plus dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență, ne-am prezentat regulamentar la Mănăstirea Plumbuita. Ca să ne luăm și în fața Domnului. Ceea ce am și făcut și, dacă tot veni vorba, bine am făcut”.
„După care ne-am deplasat în grup organizat pe malul unei ape stătătoare, în Sud, conform tradiției, ca să benchetuim până la ziuă, fără dar la plic, împreună cu vreo câteva mâini de prieteni. Majoritatea ne-au rămas relativ aproape până-n zilele războiului ruso-ucrainean. Nu e chiar ca și cum ar fi ziua noastră oficială, dar zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii”, spune jurnalistul de la RTV.

Deși absolventă de Politehnică, Mana Ciutacu a ales să lucreze în PR, și face asta de mai bine de 20 de ani, a scris Viva!.

„Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie. Comunicator fiind (şi purtător de cuvant, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie”.

„Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind…. Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine”, scria acum ceva timp Mana Ciutacu pe blog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: