Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Thalia la 49 de ani! Bărbatul de care este îndrăgostită este cu 23 de ani mai mare decât ea

Cum arată Thalia la 49 de ani! Bărbatul de care este îndrăgostită este cu 23 de ani mai mare decât ea

Cum arată Thalia la 49 de ani! Bărbatul de care este îndrăgostită este cu 23 de ani mai mare decât ea

Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. La vârsta de 49 de ani, artista arată spectaculos și  atrage privirile tuturor cu silueta de invidiat.

Cum arată Thalia la 49 de ani! Bărbatul de care este îndrăgostită este cu 23 de ani mai mare decât ea

Thalia, în vârstă de 49 de ani, a cucerit inimi din întreaga lume cu seria ei de telenovele de succes, urmate și de o cariera celebră în industria muzicii. Are milioane de fani pe rețelele de socializare și este adorată în întreaga lume. Vedeta arată foarte bine la vârsta ei și primește des complimente de la admiratorii ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Cu toate acestea, milioanele de complimente nu o ating pe frumoasa actriță, căci inima ei este la un singur bărbat, mai exact la producătorul muzical Tommy Mottola, bărbatul care a fost căsătorit și cu Mariah Carey. Mottola a reușit să își facă un nume în muzică încă din anii ‘60 și e numele din spatele unora dintre cei mai cunoscuți artiști din lume.

Tommy Mottola a încercat, inițial, să devină el artist, cu numele de scenă T.D. Valentine. Când cariera sa nu a avut succes, Mottola a pus bazele unei companii de management, prin intermediul căreia a cunoscut numeroși artiști. În 1988, Mottola a fost angajat de Sony Music, companie prin intermediul căreia a dezvoltat carierele unor nume grele în muzică, precum Celine Dion, Mariah Carrey, Gloria Estefan, Destiny’s Child, Jessica Simpson, Anastacia, Shakira și Dixie Chicks. El a jucat și un rol important în lansarea trend-ului muzicii latino în SUA la sfârșitul anilor ‘90, prin susținerea unor artiști precum Ricky Martin, Jennifer Lopez și Marc Anthony.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Cum s-au cunoscut Thalia și Tommy Mottola

Thalia, în vârstă de 49 de ani, și Tommy Mottola, în vârstă de 72 de ani, s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună 2 copii: Sabrina Sakae și Matthew Alejandro. Diva hispanică publică frecevent imagini cu ea și soțul ei pe rețelele de socializare, alături de mesaje în care vorbește despre cât de fericită e relația lor.

Potrivit Thaliei, ea l-a cunoscut pe Mottola în cadrul unei întâlniri pusa la punct de Emilio și Gloria Estefan, scrie E!News.

“L-am cunoscut în New York la o întâlnire organizată de Gloria și Emilio Estefan”, a declarat Thalia în cadrul emisiunii Latin Music Queens.

“Eu chiar cred în destin și i-am spus lui Tommy, ‘Trebuie s-o cunoști pe fata asta’. I-am spus Thaliei, ‘Trebuie să-l cunoști pe tipul ăsta. Sunt doi oameni care sunt atât de importanți în viața mea pentru că am împărtășit atâtea momente incredibile și sunt familia mea”, a declarat Emilio, soțul celebrei Gloria Estefan.

Thalia și Tommy Mottola au împreună doi copii absolut adorabili, o fetiță și un băiat. Sabrina Sakaë are 12 ani, iar Matthew Alejandro este cu 4 ani mai mic, are 8 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: