Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de gemenele de la Indiggo? Ce fac în prezent și cum mai arată

Îți amintești de gemenele de la Indiggo? Ce fac în prezent și cum mai arată

GALERIE FOTO (6)

Gemenele de la ”Indiggo” s-au remarcat în lumea muzicii românești la începutul anilor 2000. Doar că, nemulțumite fiind de faptul că nu le este apreciat talentul, au plecat în 2007, în SUA, cu speranța că acolo le va fi mai bine. Iată ce fac în prezent, în America, cele două surori.

Îți amintești de gemenele de la Indiggo? Ce fac în prezent și cum mai arată

Mihaela şi Gabriela Modorcea făceau furori în România cu trupa ”Indiggo”, la începutul anilor 2000. Însă, în anul 2007 au plecat în New York, din cauză că erau nemulțumite de faptul că nu erau apreciate la adevărata lor valoare. Acolo, li s-au deschis unele uși și au participat, în 2008, la „America’s Got Talent”, unde…nu au fost pe placul juraților. Dar, deși nu preau nici acolo succesul muzical dorit, fetele se ocupă în continuare tot de muzică, conform postărilor de pe rețelele de socializare.

Ba chiar, surorile Modorcea obișnuiesc să cânte și muzică religioasă. De altfel, ele îi  învață pe americani cum să facă pictură pe articole de îmbrăcăminte și mai predau și un amestec de dans oriental cu dans modern, intitulat ”hip-hop belly dance.”Mai mult, una dintre ele, Mihaela, și-a lansat și o carte, intitulată: ”Wicked One or how to deal with the evil, a cinema novel by Mihaela Modorcea”.

Într-un interviu pentru cbz.ro, Alina Nicolae, o antrenoare de fitness din New York , le-a denigrat pe cele două surori, pe care ea le-a ajutat să vină peste hotare și le-a făcut legătura cu unii artiști. Alina Nicolae a spus că gemenele nu au dat dovadă de talentul cu care se laudă.

”La audiţie (cu Tommy Mottolla n.r.) fetele erau atât de emoţionate că mai aveau puţin şi săreau în capul lui… şi el a venit atunci cu Thalia (soţia lui actuala). Iţi dai seama, la valoarea lor de nu ştiu ce naibii erau, au cântat cu blondul din Modern Talking în Germania (Dieter Bohlen)… şi erau atât de emoţionate… După care el le întreaba dacă ştiu să cante la vreun instrument. Una dintre ele cânta mai bine la pian… Mihaela era aia mai tupeistă; cealaltă era mai în umbra ei. Mihaela era mai înfiptă şi avea tupeu. Una din ele cânta la pian; cealaltă se unduia pe acolo. Nu prea cred că le-a plăcut, că nu le-a mai dat nicio şansă”, a mărturisit Alina.

Gemenele de la ”Indiggo”, acuzate de mizerie

De altfel, cele două surori, au fost acuzate de aceeași femeie că i-au făcut mizerie în apartamentul închiriat.

“La două săptămani de când le-am lasat singure în apartamentul meu, când m-am întors am găsit în chiuveta de la baie un morman de vase. Oh, My God! Si aşa putea în camera lor… astea îmi împuţeau casa. Vreau să fie curăţenie, să aprecieze că stau în casa unui străin. Am venit cu nişte nervi… şi deasupra mea, la etaj, aveam o prietenă cu o cameră liberă, de inchiriat, şi le-am zis fetelor că îmi pare rău, dar nu le mai pot găzdui. Vine taică-meu, am şi eu un prieten … am zis orice numai să plece de acolo. Nu mai scăpam de ele; erau ca nişte lipitori”, a adăugat Alina pentru aceeaşi sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: