Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Cristina Rus, fosta solistă a trupei ”Blondy”? Iată cum arată acum

Îți amintești de Cristina Rus, fosta solistă a trupei ”Blondy”? Iată cum arată acum

GALERIE FOTO (5)

Cristina Rus făcea furori, în urmă cu câțiva ani, alături de Andreea Bănică, prin trupa ”Blondy”. În timp ce aceasta din urmă încă lansează melodii și apare în lumina reflectoarelor, Cristina Rus a intrat într-un con de umbră. Iată cum arată în prezent!

Îți amintești de Cristina Rus, fosta solistă a trupei ”Blondy”? Iată cum arată acum

Cristina Rus are 39 de ani în prezent, dar timpul pare că stat în loc pentru fosta membră a trupei „Blondy”, căci arată la fel ca în perioada anilor de succes muzical. Este la fel de frumoasă și are o siluetă impecabilă, doar culoarea părului este schimbată, scrie revista Viva.

Totodată, despre Cristina Rus  a trecut până acum prin trei sarcini, în căsnicia sa cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu. Ultimul său copil l-a adus pe lume anul trecut. Deși nu mai cochetează cu muzica și nu mai apare în lumina reflectoarelor, este în continuare în prezența celebrităților.

De altfel, Cristina Rus duce o viață de lux, conform pozelor de pe Instagram: mașini scumpe, haine de firmă, accesoriile și bijuterii unicate sunt doar câteva dintre detaliile care denotă traiul scump al cântăreței. Toate acestea, sunt îmbinate cu un stil de viață sănătos, silueta impecabilă fiind o dovadă a faptului că artista are grijă la alimentație și face sport. În privința culorii părului, Cristina Rus a optat pentru un alt tip de blond, față de cel cu care s-a consacrat la începutul anilor 2000.

Cum își menține silueta Cristina Rus

Cristina Rus a precizat într-un interviu că pentru a-și menține silueta face multă activitate fizică și a renunțat la alimentele care nu i-au făcut bine.

„80 la sută e cam din ce mănânci și 20 la sută din ce sport faci, ce activități fizice ai. Încerc să mănânc produse cât mai lichide, care să nu îngreuneze digestia, dar până la urmă suntem foarte diferiți și fiecare trebuie să vadă bioritmul natural, ce îi face bine. Am observat alimentele care nu îmi fac bine, care mă umflă și ușor, ușor am încercat să le elimin. Eu am fost la nutriționist. Acum am 54 kg. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa. Când eram în Blondy aveam 52 kg”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus, acum ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: