Redactia.ro
Home » Monden » Moment rușinos pentru Cristina Șișcanu! Ce a filmat soția lui Mădălin Ionescu

Moment rușinos pentru Cristina Șișcanu! Ce a filmat soția lui Mădălin Ionescu

GALERIE FOTO (4) Moment rușinos pentru Cristina Șișcanu!

Moment rușinos pentru Cristina Șișcanu! Soția lui Mădălin Ionescu este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care le arată în permanență fanilor ei tot ce se petrece în viața ei. Ei bine, acest lucru l-a făcut și în urmă cu o zi, doar că vedeta a ales să-și filmeze dressing-ul, dar în cadru a apărut două obiecte care au stârnit hohote de râs în mediul online.

Moment rușinos pentru Cristina Șișcanu! Ce a filmat soția lui Mădălin Ionescu

Moment rușinos pentru Cristina Șișcanu! Cristina Șișcanu s-a făcut remarcată după ce a participat în urmă cu câteva luni la emisiunea Survivor România, iar recent a participat la Bravo, ai stil! Celebrities. Cristina a ajuns în finala show-ului, dar a fost eliminată și nu a reușit să plece acasă cu marele premiu. De asemenea, Cristina este căsătorită cu fostul prezentator Tv Mădălin Ionescu, cu care are o fetiță, Petra.

Moment rușinos pentru Cristina Șișcanu! Se știe deja că vedeta este activă în mediul online și îi ține la curent pe fanii săi cu orice se întâmplă nou în viața ei. Cristina Șișcanu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a făcut mai multe story-uri pe rețelele de socializare în care le-a arătat internauților dezordinea din dressing-ul ei, dar pe masa ei au apărut două obiecte care au stârnit hohote de râs în mediul online.

Finalista de la „Bravo, si Stil! Celebrties” avea multe produse de machiaj și haine și două lubrifiante, fapt ce i-au determinat pe fanii săi să-și pună multe semne de întrebare în online. Ulterior, vedeta s-a simțit nevoită să le explice acestora, cu privire la cele două produse. „Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look deavârșit. Deci este foarte bun”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory, ușor rușinată. Totodată, Cristina a primit mesaje de la admiratoarele ei care au sfătuit-o să spună adevărul despre acest lucru și să nu se eschiveze, pentru că aceste lucruri sunt normale.

Mesajul unei internaute pentru Cristina

Drama Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu este o femeie împlinită, având un soț și o fetiță minunată. De asemenea, pe lângă Petra, Cristina este ca o mamă pentru cei doi copii ai lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie. Prezentă în platoul emisiunii “Bravo, ai stil”, la Kanal D, Cristina a izbucnit în lacrimi, povestind despre familia sa și despre situația cu care se confruntă de mulți ani. După ce a defilat în fața celor trei jurați pentru a-și prezenta ținuta, vedeta a vorbit despre fiul său vitreg, Filip, care are probleme de sănătate. „Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers. Noi îl avem pe Filip, care este un copil special. Numai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus «mamă», nu Petra”, a povestit Cristina la Kanal D. Filip are probleme seriose de sănătate încă de pe vremea când era mic, după ce i-a fost administrat un vaccin, care i-a schimbat viața în totalitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: