Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, mesaj dur adresat Ralucăi Bădulescu după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil

Cristina Șișcanu, mesaj dur adresat Ralucăi Bădulescu după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil

Cristina Șișcanu, mesaj dur adresat Ralucăi Bădulescu

Cristina Șișcanu, mesaj dur adresat Ralucăi Bădulescu. Sâmbătă seara a avut loc finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, iar marea câștigătoare a fost Alexandra Ungureanu, care a primit un colier cu diamante și marele premiu de 100.000 de lei. Totodată, prima concurentă eliminată din competiție a fost Cristina Șișcanu, iar înainte de a lua loc pe scaun, soția lui Mădălin Ionescu a ținut să clarifice anumite aspecte cu cei trei jurați.

Cristina Șișcanu, mesaj dur adresat Ralucăi Bădulescu după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil

Cristina Șișcanu, mesaj dur adresat Ralucăi Bădulescu. Marea Finală a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities a avut loc sâmbătă seara, iar câștigătoarea marelui premiu de 100.000 de lei a fost frumoasa Alexandra Ungureanu. Mai mult, vedeta a câștigat și titlul de cea mai stilată femeie din România. Aceasta a fost votată de public, fiind considerată concurenta cu cele mai frumoase ținute vestimentare din show.

Ei bine, dacă Alexandra a câștigat concursul, Cristina Șișcanu a fost prima concurentă eliminată din emisiunea, dar înainte să ia loc pe scaun, a ținut să clarifice anumite aspecte cu jurații. La un moment dat, Cristina l-a întrebat pe creatorul de modă Cătălin Botezatu dacă a primit vreodată foloase materiale sau de orice alt tip de la Andreea Tonciu sau de la un al alt apropiat al brunetei. Uimit de întrebarea concurentei, Botezată a răspuns politicos. „E nevoie de mulți bani să-l cumperi pe Botezatu.Eu mi-am luat foarte mult hate datorită unei prietenii cu fina ei. Este vorba de Anamaria Prodan cu care m-am văzut în această perioadă doar o singură dată și m-a întrebat „Ce face nebuna aia a mea. A fost o intervenție telefonică ”, i-a răspuns el.

Mai departe, Cristina Șișcanu și-a continuat sesiunea de întrebări cu Maurice Munteanu, pe care l-a întrebat dacă a ajutat-o pe Alexandra Ungureanu să se îmbrace. „A fost o zvâcnire tot în mediul online de a lansa ideea că dumneavoastră sau dumneavoastră prin intermediul altor persoane ați sta în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu în acest concurs”, l-a întrebat Șișcanu pe Maurice.

Auzind această întrebare, designerul de la Bravo, ai stil! Celebrities, a i-a răspuns imediat acesteia. „Evident că nu. Știu exact cine sunt și nu știu de ieri, de azi cine sunt. O piață și o industrie întreagă știe cine sunt. Astea sunt chestii care pot fi verificate, oricum. În momentul în care lansezi astfel de acuze dacă ele nu sunt susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a răspuns Maurice Munteanu.

Cristina Șișcanu, mesaj dur pentru Raluca Bădulescu

La final, soția lui Mădălin Ionescu a ținut să precizeze că nu are niciun mesaj pentru Raluca Bădulescu, dar în schimb i-a transmis un mesaj cu un mesaj subtil, dar șocant. „Nu am nicio o întrebare pentru Raluca Bădulescu, aș vrea să-i transmit un mesaj: mi-ați spus că printr-un noroc am ajuns în finală, norocul este al vostru că am participat în acest sezon la competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul Cristinei Șișcanu adresat Ralucăi Bădulescu. Finala competiției Bravo, ai stil! Celebrities a luat sfârșit, iar telespectatorii au avut ocazia să-și voteze preferata, iar sâmbătă seara au avut loc momente incendiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: