Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Iulia Frățilă? De ce a dispărut din TV frumoasa blondină

Îți amintești de Iulia Frățilă? De ce a dispărut din TV frumoasa blondină

Iulia Frățilă era la începutul anilor 2000 una dintre cele mai admirate prezențe feminine de pe micile ecrane. A dispărut brusc și a stârnit semne de întrebare. Iată care a fost motivul și cu ce se ocupă acum Iulia Frațilă.

Îți amintești de Iulia Frățilă? De ce a dispărut din TV frumoasa blondină

Iulia Frățilă a fost prima asistentă TV din România. Datorită frumuseții sale a ajuns în anul 1993 Miss Constanța, iar la nivel național a obținut locul doi la concursul Miss România. Totodată, Iulia Frățilă a fost co-prezentatoare a emisiunii Roata Norocului, dar și a matinalului de la Prima TV. Iulia Frățilă are acum 45 de ani. Ea s-a retras din TV în anul 2008 atunci când a fost diagnosticată cu  mastoză fibrochistică, potrivit okmagazine.

iulia frăţilă - Apropo.ro

Iulia Frățilă este stabilită în prezent în Texas, în  Statele Unite. Acolo, lucrează din anul 2011 la un centru pentru copiii bolnavi de autism din Texas.

Iulia Frățilă, prima asistentă tv din România, a împlinit 44 de ani! - WOWBiz

„Când am fost diagnosticată şi trebuia să mă hotărăsc la ce metodă de tratament să apelez, m-am tot gândit ce-ar trebui să schimb la viaţă mea. Şi am ajuns la concluzia că nu îmi acord timp mie deloc, astfel că am început să ies mai mult cu prietenii, să văd piese de teatru, să mă preocup de mine”, a declarat Iulia într-un interviu mai vechi de la Antena 2, la emisiunea „Harta vieţii”.

Povestea primei asistente TV din Romania care a parasit tara si se ocupa de copiii cu autism din SUA! Iulia Fratila a fost suspecta de cancer - WOWBiz

Iulia Frățilă oferă consiliere gratuită copiilor cu TSA

Nodulii la sân pe care i-a avut, i-a îndepărtat prin tratamente naturiste și de relaxare, fără a apela la vreo operație, potrivit spuselor sale. În 2008, atunci când a decis retragerea din TV, s-a mutat prima oară în Spania, împreună cu soţul ei, artistul plastic Radu Runcan. Iar pentru că are un master în psihologie obţinut în anul 1995, Iuliei i-a fost ușor să se angajeze ulterior în SUA, la centrul pentru copiii bolnavi de autism, din Texas. Odată cu pandemia, Iulia Frățilă a decis să-i consilieze gratuit pe copiii cu TSA.

Iulia Frățilă a plecat din România, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Cât de mult s-a schimbat - IMPACT

„De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, a scris aceasta, anul trecut, pe pagina de Facebook Romania Autism Project by Iulia Runcanu.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: