Redactia.ro
Home » Monden » Scene dramatice între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, a doua zi după divorț. Fosta asistentă tv își ruga soțul să o ia acasă:”Mi-e dor de tine”

Scene dramatice între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, a doua zi după divorț. Fosta asistentă tv își ruga soțul să o ia acasă:”Mi-e dor de tine”

GALERIE FOTO (5) Scene dramatice între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Scene dramatice între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.  Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că este departe de a se finaliza. După ce fosta asistentă Tv a recunoscut public că a fost agresată fizic ce acesta, Alex Bodi a decis să facă dezvăluri care „o vor distruge” pe blondină. Recent un video cu cei doi, realizat la o zi de la divorț, arată care a fost, de fapt, situația.

Scene dramatice între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, a doua zi după divorț. Fosta asistentă tv își ruga soțul să o ia acasă:”Mi-e dor de tine”

Scene dramatice între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, a doua zi după divorț. Bianca Drăgușanu a recunoscut public că a fost lovită de fostul soț Alex Bodi, pe tot parcursul relației lor. Mai mult, blondina a postat mai multe imagini în care apare cu fața tumefiată de la loviturile aplicate. La rândul lui, afaceristul a făcut dezvăluiri incendiare despre relația cu Bianca, spunând că aceasta ar avea probleme de comportament. Ei bine, la scurt timp după ce aceștia s-au acuzat reciproc, Cancan.ro a publicat un video în care Bianca și Alex Bodi poartă o conversație dramatică, chiar a doua zi după divorț. Evenimentul a avut loc pe 10 martie 2020, iar în înregistrare se aude cum afaceristul țipă la Bianca Drăgușanu să coboare din mașină, în timp ce diva îi mărturisește că vrea să meargă acasă cu el pentru că îi este dor de el. Se pare că în noaptea în care blondina ar fi împlinit 38 de ani, Alex Bodi i-ar fi jurat că îi va dezvălui toate secretele. Mai mult, acesta ar fi luat un cercel și s-ar fi tăiat la mâna stângă, jurând „cu sânge” că nu se va opri până nu o va „distruge” mediatic pe Bianca. După o săptămână, cei doi au depus actele de divorț,

Cu toate astea, Bianca Drăgușanu nu a putut accepta situația, motiv pentru care l-a căutat pe Alex Bodi. Într-o filmare din parcarea unui mall, se poate observa că Bianca se află în mașina fostului soț, în timp ce își făcea poză, după care coboară din autoturism. În acest timp, Bodi țipă la ea să plece și să îl lase în pace.

Alex Bodi: Bianca, ieși afară din mașină, nu mai fă status-uri fake, tu! Ieși, tu, afară, din mașină, ce dracu’, am ajuns să ne țigănim, care vine acasă și care nu vine acasă? Du-te acasă, tu, psihopată, că tu nu ai cuvânt, tu! Ești o nesimțită! Ai văzut cât te ține cuvântul?
Bianca: Am vrut să vin cu tine acasă, că mi-e dor de tine.
Alex Bodi:Nu vreau să vii acasă, că n-ai niciun cuvânt. Tu n-ai ce căuta cu mine acasă!
Bianca:Vreau să vin cu tine acasă!

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu patru luni, dar se pare că lucrurile între ei nu s-au rezolvat. După ce blondina a făcut un șir de acuzații la adresa fostului soț, bărbatul a decis să nu mai tacă și să facă dezvăluiri incendiare. În urmă cu câteva zile, a fost publicată o filmare în care Bianca mergea pe șosea, pe lângă mașinile care circulau cu viteză.

După ce s-au despărțit, Alex Bodi și-a refăcut viața alături de Daria Radionova, fiind implicat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane. Cu toate că a fost închis 29 de zile, iubita sa l-a așteptat nerăbdătoare acasă, iar acum afaceristul este arestat la domiciliu încă dinainte de sărbători. De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Gabi Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: