Redactia.ro
Home » Monden » Cum o caracterizează Botezatu pe Bianca Drăgușanu: ”Are picioare frumoase, ca bețele de la troleu”

Cum o caracterizează Botezatu pe Bianca Drăgușanu: ”Are picioare frumoase, ca bețele de la troleu”

GALERIE FOTO (5) Cum o caracterizează Botezatu pe Bianca Drăgușanu

Cum o caracterizează Botezatu pe Bianca Drăgușanu. Cătălin Botezatu a vorbit despre fosta sa parteneră, Bianca Drăgușanu. Creatorul de modă a declarat că o apreciează foarte mult și că ține la ea, deși relația lor s-a terminat în urmă cu câțiva ani. Botezatu este cel care a pregătit-o pe Bianca pentru celebritate, practic fiind mentorul ei.

Cum o caracterizează Botezatu pe Bianca Drăgușanu: ”Are picioare frumoase, ca bețele de la troleu”

Cum o caracterizează Botezatu pe Bianca Drăgușanu. Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au avut o relație de iubire în urmă cu mulți ani, acesta fiind cel care a făcut-o vedetă pe aceasta. Cu toate că nu mai sunt împreună, Botezatu și-a exprimat simpatia față de Bianca, menționând că este foarte mândru de persoana care a devenit. Cătălin Botezatu a făcut un top al femeilor frumoase din România, iar pe fosta iubită a clasat-o pe locul 3. Designerul a și explicat care este motivul acestei alegeri.” Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.r.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu.  Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!»”, a spus Cătălin Botezatu.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre fosta iubită

În continuare, creatorul de modă a declarat că Bianca Drăgușanu este o mamă foarte bună, dar și o afaceristă desăvârșită. Aceasta a trecut de-a lungul anilor prin diferite schimbări fizice, iar acum, blondina se simte foarte bine în corpul ei, bucurându-se de fiecare moment. ” Bianca a trecut prin cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din show-biz.La început, a fost «Blonda lui Bote». Mă bucur că, în timp, a putut deveni și altcineva, a învățat multe și de la mine, dar și de la viață. Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creație, în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi, când o critică”, a mai spus Cătălin Botezatu.

În ciuda relației pe care au avut-o, cei doi se distrează copios când se întâlnesc, semn că se înțeleg foarte bine. Juratul de la ”Bravo, ai stil!” a recunoscut de multe ori că va fi întotdeauna lângă Bianca, orice s-ar întâmpla, iar la rândul ei, blondina îl consideră un om important, dar și dragostea vieții sale. În cadrul unei emisiuni, cei doi și-au făcut declarații siropoase, chiar în văzul tuturor.

Cătălin: Mai stii ce mi-ai spus inainte sa te mariti?

Bianca: Ca orice s-ar intampla si cu oricine ma voi marita, dragostea vietii mele esti tu și noi doi vom sfârși impreuna, au fost cuvintele celor doi.  În prezent, blondina trece prin momente nu tocmai plăcute, după ce a recunoscut public că a fost lovită brutal de Alex Bodi, fostul ei soț, pe tot parcursul relației lor. Ba mai mult, diva a publicat și imagini în care apare cu fața tumefiată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: