Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Nu o să-ți vină să crezi!

Ce studii are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Nu o să-ți vină să crezi!

GALERIE FOTO (9) Ce studii are, de fapt, Bianca Drăgușanu.

Ce studii are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Fosta soție a lui Victor Slav a reușit să devină una dintre cele mai populare vedete din România. Bianca Drăgușanu a evoluat foarte multe în ultimii ani, având relații cu  multe persoane influente. Cu toate astea, nimeni nu știe câte clase are blondina și ce studii a absolvit aceasta.

Ce studii are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Nu o să-ți vină să crezi!

Ce studii are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai populare prezențe feminine din showbiz-ul românesc. În ultimii ani, blondina s-a transformat total, având numeroase relații cu persoane cunoscute. Cu toate astea, puțină lume știe ce studii are Bianca Drăgușanu. Se pare că planurile de viitor ale acesteia erau altele încă din perioada liceului, având în vedere că Bianca nu a fost o elevă silitoare. Dacă ne întoarcem în trecutul divei, aceasta a termina liceul în 2002, absolvind examenul de bacalaureat cu note bune. Media finală a acesteia a fost 8.95, având două note de 9 la probele de literatura română, 8,50 la engleză și 7.10 la matematică. De asemenea, a avut două note de 10 la tehnica servicii consumatorilor și educație fizică. Ulterior, Bianca Drăgușanu s-a înscris la facultate, dar nu a reușit să o termine, rămânând doar cu 12 clase.

Bianca a debutat în showbiz după ce a cochetat cu modelling-ul, fiind protagonista unui reality show de la Euforia Tv. La scurt timp, aceasta a devenit cunoscută după ce designerul de modă Cătălin Botezatu a prezentat-o drept iubita oficială. Dar, puțini sunt cei care știu că Bianca a apărut pentru prima dată la televizor participând la emisiunea Din dragoste, prezentată de Mircea Radu. Bianca voia cu orice preț să se împace cu iubitul ei de la acea vreme, care ulterior i-a dăruit și un inel. Ei bine, anii au trecut iar viața acesteia a luat o altă cale.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca a decis să-și schimbe complet înfățișarea, apelând la ajutorul medicilor. Așadar, diva a schimbat tot la ea. Începând de la gene, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, a sânilor și a posteriorului. Însă nici nasul acestea nu a rămas natural, și a decis să opteze și pentru fațete. Pentru că aceste intervenții costă foarte mult, Bianca a cheltuit mii de euro pentru fiecare intervenție. În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu a declarat că a cheltuir în jur de 16 mii de euro pe operațiile estetice, dar de atunci, blondina a mai trecut pe la cabinetul medicului, așa că probabil suma s-a dublat.

Bianca a avut în 2002 o relație cu fostul soț al Cristinei Spătar, dar pe atunci, aceasta încă nu apelase la operațiile estetice. În 2003 a avut o relație cu Mirco Mashio, dar aceasta nu a durat mult. În 2009, după ce s-a despărțit de Botezatu, acesta a spus că nu vrea să  o mai vadă niciodată, dar cu anii, relație celor doi s-a schimbat.

În 2010, s-a refugiat în brațele fostului fotbalist Adi Cristea, dar după o relație de 3 ani a decis că acesta nu este suficient de matur pentru ea. Așadar, în 2012 l-a cunoscut pe Victor Slav cu care s-a căsătorit, dar a divorțat după câteva luni. După ce au vrut să-și mai dea o șansă, Bianca a rămas însărcinată, aducând-o pe lume pe Sofia. Nici relația cu Victor nu a funcționat, căsătorindu-se ulterior cu Alex Bodi. Relația lor a fost presărată cu fel și fel de scandaluri, care au dus, până la urmă la despărțire. În prezent, Bianca se bucură de libertate și de timpul petrecut alături de fiica sa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: