Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată tortul de la nunta lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Invitații au rămas uimiți când l-au văzut

Cum arată tortul de la nunta lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Invitații au rămas uimiți când l-au văzut

Pe 3 iunie 2024, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au sărbătorit uniunea lor într-un mod spectaculos, marcând momentul cu o ceremonie și o petrecere de neuitat. De la locația aleasă până la tortul impunător, evenimentul a fost organizat cu atenție la cele mai mici detalii, reflectând personalitățile și preferințele mirilor.

Cum arată tortul de la nunta lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Cuplul a optat pentru o ceremonie intimă, având alături doar 160 de invitați, inclusiv membrii familiei, prietenii apropiați și colegii de pe platourile de filmare. Locația aleasă pentru eveniment a fost aceeași unde și-au unit destinele Smiley și Gina Pistol, un loc cu semnificație specială și decor romantic.

După mai bine de trei ani împreună, Vlad și Oana și-au oficializat relația cu o cununie civilă în luna aprilie, urmată de căsătoria religioasă și petrecerea de pe 3 iunie. Tema evenimentului, „Visul unei nopți de vară”, s-a regăsit în toate elementele, de la decor și locație, până la meniu și tort.

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Vlad a glumit spunând că tortul va avea cinci etaje, reflectând etajul la care locuiesc. Deși a fost o glumă inițial, tortul a avut într-adevăr cinci etaje, decorat cu trandafiri în nuanțe de roz și portocaliu, armonizând perfect cu aranjamentele florale și buchetul miresei.

„Va fi un twist cu internațional, că avem ceva și așa. Dacă noi stăm la etajul cinci, păi cinci etaje. Glumesc, nu l-am văzut. Cum ar fi să nu ajungem la el, să nu îl putem tăia?” a spus Vlad Gherman râzând, înainte să înceapă petrecerea, conform spynews.ro.

Tortul a fost adus însoțit de artificii, creând un moment magic care a impresionat toți invitații. Designul elegant și sofisticat al tortului a fost un adevărat spectacol vizual, adăugând o notă de rafinament întregii petreceri.

Tortul impresionant al cuplului Gherman.
Tortul impresionant de la nunta lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Meniul ales de Vlad și Oana a fost diversificat

Meniul ales de Vlad și Oana a inclus atât preparate tradiționale românești, cât și mâncăruri internaționale, oferind o varietate care a satisfăcut toate gusturile. Deși au dorit să aducă un aer modern nunții lor, nu au renunțat la sarmale, un element indispensabil la petrecerile românești. Oana a subliniat că sarmalele sunt preferatele ei, fiind o alegere clară pentru meniu.

„Va fi un meniu tradițional. Sarmale evident. La petrecere mie îmi plac sarmalele”, a completat Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu a ales să renunțe la anumite tradiții comune nunților românești. De exemplu, nu a avut domnișoare de onoare, preferând să evite uniformitatea și presiunea de a impune un anumit stil vestimentar prietenelor sale. Aceasta a fost o decizie deliberată pentru a păstra autenticitatea și confortul evenimentului.

Oana Gherman nu și-a dorit domnișoare de onoare

Mara Oprea, buna prietenă a Oanei și actrița care a interpretat-o pe Adela în serialul de la Antena 1, a fost prezentă la eveniment și a povestit despre atmosfera plăcută și relaxată de la nuntă. Deși nu au fost domnișoare de onoare tradiționale, prietenele Oanei au petrecut împreună momente prețioase la hotel, înainte de ceremonie, savurând șampanie și făcând fotografii memorabile.

„Cumva sunt, dar ea nu și-a dorit domnișoare de onoare. Nici nu s-a gândit să ne pună să ne îmbrăcăm toate la fel, dar conceptul s-a păstrat. Am fost împreună la hotel, la îmbrăcat, am făcut niște poze, ne-am simțit bine, am desfăcut o sticlă de șampanie”, a spus Mara Oprea, la Xtra Night Show.

Petrecerea a continuat până târziu în noapte, cu muzică, dans și voie bună. Invitații s-au bucurat de atmosfera festivă și de fiecare moment petrecut alături de miri. Evenimentul a fost marcat de emoție și bucurie, fiecare detaliu fiind gândit pentru a crea o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți.

Vlad și Oana au demonstrat că o nuntă poate fi atât tradițională, cât și modernă, integrând elemente care să reflecte personalitatea și valorile lor. De la tortul spectaculos și meniul diversificat, până la decizia de a petrece momente speciale cu prietenii apropiați, fiecare aspect al nunții lor a fost planificat cu grijă și atenție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: