Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată traiul Sorinei Săcărin la patru ani după ce a fost adoptată de o familie de români din Statele Unite ale Americii. Știe engleză la perfecție, cântă la vioară și are o viață la care în România doar putea visa

Cum arată traiul Sorinei Săcărin la patru ani după ce a fost adoptată de o familie de români din Statele Unite ale Americii. Știe engleză la perfecție, cântă la vioară și are o viață la care în România doar putea visa

GALERIE FOTO (3) sorina

Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă adoptată în SUA acum patru ani, este pe cale să-și îndeplinească toate visurile. Contrar zvonurilor care au circulat când a fost adoptată, că ar fi fost luată în America pentru a i se preleva organele, această fetiță desfășoară acum o serie de activități pe care în România nici nu le-ar fi visat. Viața Sorinei este liniștită, iar copila are parte de toată iubirea pe care și-ar fi putut-o dori. Iată cum arată viața ei, în Statele Unite ale Americii, la patru ani de la adopție!

Cum arată viața Sorinei Săcări la patru ani după ce a fost adoptată de o familie de români din Statele Unite ale Americii

Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă adoptată de o familie din SUA, este în centrul atenției peste Ocean. Acum patru ani, viața Sorinei Săcărin a suferit o transformare de 180 de grade odată ce s-a mutat în New York alături de familia sa adoptivă.

Sorina face tot felul de activități, la care în România nu ar fi putut decât să viseze. Are o familie iubitoare, care îi oferă toată atenția de care are nevoie, iar copila este o elevă silitoare care reușește să obțină numeroase premii, o parte dintre ele la activități extracurriculare.

Sorina

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu menține o legătură constantă cu mama Sorinei, care este deosebit de mândră de progresele fiicei sale. Cu ceva timp în urmă, jurnalista a dezvăluit că Ramona Săcărin a dezvăluit că îi trimite fotografii cu diplomele pe care Sorina le-a obținut, lună de lună.

„Familia acuzata ca a răpit brutal copila de la familia asistentilor maternali … îmi trimite de aproape 4 ani, lună de lună fotografii, filme, diplome despre evoluția Sorinei.

Fetița care a plecat din România, cu un retard cert în dezvoltarea fizică, emoțională și, mai ales, educațională, este acum, la 12 ani (împliniți recent), o adolescentă infloritoare care a recuperat toate întârzierile cu ajutorul părinților și al sistemului de suport american.

Învață foarte bine, cântă la pian și vioară și va avea un nou concert în perioada următoare. Are un cămin adevărat, o familie de care, în baza readopției conform legii americane, nu o mai poate desparți nimeni” , a scris Ioana Dogioiu.

Sorina s-a integrat perfect și are o viață ca în povești

În 2019, cazul adopției Sorinei Săcărin a provocat divizarea opiniei publice în România. Oamenii urmăreau cu mare interes și emoție acest caz. Unii sprijineau familia din SUA, care deținea drepturi legale asupra fetei, în timp ce alții susțineau asistenta maternală care o crescuse în Baia de Aramă timp de câțiva ani.

Sorina
Sorina este pasionată de vioară și de pian

Azota Popescu, președinta Asociației Chatarsis” din Brașov, o organizație preocupată de protecția drepturilor copiilor și de adopții, a împărtășit pe Facebook câteva fotografii cu Sorina în care aceasta radiază de fericire. Sorina este pasionată de instrumentele muzicale și frecventează o școală de muzică unde studiază pianul și vioara. A învățat să înoate, să meargă pe bicicletă, vorbește fluent limba engleză și s-a adaptat cu succes la noua sa viață din Statele Unite ale Americii.

Sursă foto Azota Popescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: