Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov. Vedeta s-a fotografiat alături de fiul ei

Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov. Vedeta s-a fotografiat alături de fiul ei

GALERIE FOTO (4) Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov. Vedeta s-a fotografiat alături de fiul ei

Iată cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov, pe care a cumpărat-o cu mult timp în urmă. Vedeta s-a fotografiat alături de fiul ei când conducea o barcă de mare viteză, aproape de locuința lor.

Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov. Vedeta s-a fotografiat alături de fiul ei

Andreea Esca are o locuință de vacanță pe Lacul Snagov, dar și una în comuna Porumbacu, la poalele Muntilor Făgăraș, a relatat WOWBiz. Vedeta pare să aibă o viață împlinită. Ea va împlini pe 30 august 2022 vârsta de 50 de ani, dintre care 28 de ani i-a petrecut în PRO TV. În fiecare poză publicată în mediul online, ea apare cu zâmbetul pe buze, semn că are tot ce îi trebuie. E sănătoasă, iubește și este iubită, unele dintre cele mai importante lucruri din lume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Situația ei financiară e una bună și nu degeaba există chiar și o legendă urbană despre salariul ei de la postul TV. Andreea Esca are o vilă pe malul lacului Snagov, acolo unde sunt proprietari și Ion Țiriac, Anamaria Prodan, Ioana Băsescu, Cosmin Olăroiu și nu numai. Jurnalista s-a filmat în timp ce conducea o ambarcațiune, iar în spatele ei era fiul ei, Aris, care făcea schi nautic. Totul s-a petrecut chiar în fața casei lor.

Aceasta este vila Andreei Esca de la Snagov
Sursa foto: wowbiz.ro
Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Potrivit Libertatea pentru femei, Andreea Esca mai are o moșie în Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai turistice zone din România, care cuprinde un domeniu cu cinci căsuțe din lemn, aflat pe malul râului Porumbacu și alte două case în inima satului cu același nume, din județul Sibiu, mai arată sursa citată. O căsuță de 40 metri pătrați, cu două dormitoare, baie, chicinetă și vedere spre munte se închiriază cu 492 lei pe noapte, potrivit datelor furnizate de platforma Booking.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: