Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată vila de 400.000 de euro a Octaviei Geamănu și a lui Marian Ionescu. O oază de liniște și eleganță

Cum arată vila de 400.000 de euro a Octaviei Geamănu și a lui Marian Ionescu. O oază de liniște și eleganță

GALERIE FOTO (6) octavia geamanu si marian ionescu

Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, trăiesc o viață de familie împlinită alături de fiul lor, Andrei, într-o vilă impresionantă evaluată la peste 400.000 de euro. Situată într-o zonă liniștită, această locuință nu este doar un spațiu de refugiu, ci și un loc plin de personalitate, unde fiecare colț are propria sa poveste.

Cum arată casa de peste 400.000 de euro unde locuiește Octavia Geamănu împreună cu soțul ei

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au transformat vila într-un loc de vis, unde fiecare cameră reflectă gusturile și pasiunile lor. Casa include un studio de înregistrări și un atelier de pictură pentru Marian Ionescu, dar și spații dedicate Octaviei, fostă jurnalistă de la Observator. Aceasta s-a ocupat personal de decorarea fiecărui spațiu, oferindu-i un farmec aparte și o notă personală fiecărui colț.

Vila în care locuiesc Octavia și Marian este un spațiu ideal pentru creșterea lui Andrei și pentru desfășurarea activităților zilnice ale familiei. Octavia a împărtășit adesea pe rețelele sociale imagini din interiorul casei, arătând cât de mult a investit în decorarea acesteia. Fiecare colț al casei are o semnificație specială, reflectând amintiri și momente deosebite din viața familiei.

„Pentru mine acasa este mai mult decat un loc, este un sentiment. Oricat de entuziasmata as fi cand plec undeva, nimic nu se compara cu sentimentul pe care il am cand ma intorc. E cineva care sa nu simta acel Nicaieri nu-i ca acasa!’?„, a scris Octavia Geamănu pe Facebook.

Octavia și soțul ei dorm în camere separate

Un aspect controversat al relației lor este faptul că Octavia și Marian dorm în camere separate. Octavia a explicat că acest aranjament le oferă amândurora spațiul personal necesar și contribuie la menținerea misterului și romantismului în relație.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu, nici cu Andrei n-am dormit. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea, somnul este sfânt pentru mine. Plus că în ultimele luni eu nu mai dorm cum trebuie, dorm haotic, mă trezesc la 3 dimineața, la patru fac pilates.

Nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Mi se pare groaznic să stai să nu te foiești, ca să nu-l deranjezi pe celălalt. Plus că omul poate sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc îndrăgostită și fericită .’,, a spus Octavia Geamănu într-un interviu.

Un alt aspect special al casei este baia personală a Octaviei

Aceasta a fost decorată cu grijă și include o oglindă de modă veche, inspirată de începutul secolului XX. Octavia a împărtășit pe rețelele sociale cât de mult îi place să petreacă timp în acest spațiu, unde își face ritualurile de îngrijire și meditează.

„Redecorez. Am pus ieri tapet in baie. Dar cum ma uitam eu asa in oglinda( in timp ce o lustruiam), simtind inca mirosul subtil al adezivului, m-a cuprins o mare bucurie cu gandul la un oarecare maine din viitor. Mi-e clar de mult ca atunci cand in suflet e liniste, acela e un raspuns clar ca viata e in mainile lui Dumnezeu. Ce sa-ti doresti mai mult?„, a scris Octavia Geamănu pe Facebook.

Coridorul scării interioare este un alt loc cu poveste din vila Octaviei și a lui Marian. Aici, Octavia a montat un tablou al unui pictor român preferat, transformând spațiul într-o veritabilă galerie de artă. „Arta umple nu doar casa, ci și sufletul”, a spus ea, subliniind importanța esteticii și a frumosului în viața de zi cu zi.

„Ani intregi, cand am locuit singura, cumparam diverse piese de mobilier incat sa umplu spatiile goale. Dupa ce a inceput Ionescu sa picteze, am cumparat o alta casa, in care am asezat intai tablourile. Atunci mi-am dat seama cat de mult umple arta nu doar casa, ci si sufletul. N-am mai cumparat mobila. E plin de culoare…si-mi place enorm. Intr-atat incat vreau sa va arat imaginea asta, in care surprind aceasta lucrare de 2,5/1,5 m in ulei. Se numeste Fereastra’. a mai împărtășit Octavia Geamănu pe social-media.

Pentru Octavia, fiecare detaliu din casă are o semnificație specială

Ea a ales cu grijă fiecare piesă de mobilier și fiecare element de decor, asigurându-se că toate reflectă personalitatea și gusturile familiei. De la tapetul din baie până la tablourile din coridor, fiecare element contribuie la crearea unui mediu cald și primitor.

Locuința Octaviei Geamănu și a lui Marian Ionescu este un exemplu de eleganță și bun gust, unde fiecare detaliu a fost ales cu grijă pentru a reflecta personalitatea și stilul familiei. De la studioul de înregistrări al lui Marian până la spațiile de relaxare și meditație ale Octaviei, fiecare colț al casei contribuie la crearea unui mediu armonios și plin de poveste. În ciuda provocărilor și a criticilor, Octavia și Marian au reușit să construiască un cămin în care să se simtă cu adevărat acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: