Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată vila lui Mugur Mihăescu! Actorul a atins succesul pornind de jos

Cum arată vila lui Mugur Mihăescu! Actorul a atins succesul pornind de jos

GALERIE FOTO (9) Cum arată vila lui Mugur Mihăescu! Actorul a atins succesul pornind de jos

Mugur Mihăescu i-a poftit pe fanii lui în propria casă și a prezentat fiecare colțișor din aceasta! Vila celebrului actor român este spectaculoasă, iar investiția ajunge la o suma colosală.

Cum arată vila lui Mugur Mihăescu! Actorul a atins succesul pornind de jos

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, fiind acum considerat un milionar, asta pentru că are o mulțime de afaceri. Deși cariera lui l-a ajutat să ducă o viață lipsită de griji, nu a fost întotdeauna așa, căci cunoscutul actor din ”Vacanța Mare” a plecat de jos.

Într-un interviu oferit pentru Acces Direct, Mugur Mihăescu și-a prezentat vila de lux și felul în care a ales să o aranjeze, dar a vorbit și despre viața lui. Acesta provine dintr-o familie modestă din Sadova, dar acum locuiește într-o vilă spațioasă în Capitală și banii nu mai sunt de mult o problemă. Cu toate astea, actorul susține că nu a avut ca scop să se îmbogățească.

Cu o carieră de zeci de ani în actorie, Mugur Mihăescu a cunoscut succesul cu personajul ”Leana”, din din celebrul serial ”Vacanța Mare”. Astfel, pe parcurs, au venit și beneficiile financiare.

”N-am avut un țel în viață să mă îmbogățesc. Banii au venit treptat, nu m-am îmbogățit peste noapte. M-am îmbogățit din faptul că au început să vină banii”, a spus Mugur Mihăescu la Acces Direct.

Însă, înainte de celebritate, Mugur a fost un tânăr simplu, ca oricare altul și își amintește perfect perioada petrecută în armată. Ca soldat, actorul a fost supus unor umilințe greu de imaginat.

”O umilință totală asupra unor copii de 18 ani. Ne-au dus la împrăștiat bălegar. Două luni nu am știut altceva decât mizerii de genul ăsta. (…)Mi-am luat bătaie pentru că umblam cu o franțuzoaică”, a mărturisit actorul.

Actorul se pricepe la rolul de tată și de soț

După și-a pus la punct cariera, actorul și-a întemeiat o familie, iar în acest caz a tras lozul câștigător. Acesta ese căsătorit cu soția lui de mai bine de 20 de ani, cei doi cunoscându-se încă din liceu. Împreună au o fiică, iar tânăra este mândria tatălui ei. Mihăescu susține că fata lui nu l-a supărat niciodată. La cei 54 de ani pe care îi are, actorul se declară împlinit și tot ce mai vrea în viață este să fie sănătos și fericit.

”Nu i-am dat nici o palmă, în primul rând pentru că este fată. N-am avut vreun motiv în viață să fiu supărat pe ea. Am simțit doar iubire, liniște. Este viața ei, este fericirea ei. Îmi doresc sănătate și să fiu fericit. Să am o situație financiară care să-mi permită să nu mă uit la nota de plată în restaurant”, a spus Mihăescu desre relația pe care o are cu fiica lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: