Redactia.ro
Home » Monden » Ce afaceri are Mugur Mihăescu! Suma uriașă care i-a intrat în buzunar

Ce afaceri are Mugur Mihăescu! Suma uriașă care i-a intrat în buzunar

Ce afaceri are Mugur Mihăescu! Suma uriașă care i-a intrat în buzunar

Ce afaceri are Mugur Mihăescu! Actorul a încasat o sumă uriașă de-a lungul timpului în urma celebrului personaj ”Garcea”, dar și datorită afacerilor pe care le-a avut. 

Ce afaceri are Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a îmbinat de-a lungul timpului actoria cu afacerile. Celebrul ”Garcea” deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei, insă pandemia provocată de noul coronavirus în România i-a dat mari bătăi de cap. Se pare că actorul a avut pierderi financiare de două milioane de euro din cauza virusului ucigaș.

Totodată, actorul care deține trei PUB-uri în Capitală, a ”prezis” falimentul afacerilor mici, dar și că numeroși angajați din HoReCa vor rămâne pe drumuri.

”Am încercat să promovez cât am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe. Am primit doar reacții de genul ”S-a trezit și Leana să vorbească” sau ”Ce mai vrei. Garceo?!”, sau ceva de genul ”ce mai vreți voi, ăștia, care lungesc cu apă borșul ca să câștige o groază de bani!”, a mai spus actorul în urmă cu ceva timp.

Astfel, Mugur Mihăescu nu a stat pe bară și a pus în practică o idee strălucită, care i-a venit chiar înainte de sărbători. Mai exact, actorul a readus-o în atenția telespectatorilor pe nimeni alta decât ”Leana Pârțag”, personajul în urma căruia a devenit consacrat în showbiz-ul românesc.

În noaptea de Revelion, pe TVR, românii și-au amintit cu drag de momentele în care ”Leana și Costel” făceau furori pe micile ecrane, devenind tare nostalgici. În urma acestui eveniment, Mugur Mihăescu a încasat o sumă tare frumușică.

”Ne luăm la revedere de la Garcea și Leana Pârțag”

Potrivit paginademedia.ro, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au încasat în noaptea 11.000 de euro fiecare. De asemenea, celebrul ”Garcea” a ținut să precizeze pentru sursa citată că propunerea acestui program pentru noaptea de Revelion a venit din partea TVR.

“Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Apar și Leana Pârțag, Costel Pârțag și Garcea, foarte puțin, dar nu este un Revelion despre Garcea și Leana Pârțag. De altfel, este un program în care ne luăm la revedere de la aceste personaje”, a declarat Mugur Mihăescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: