Redactia.ro
Home » TV » De ce vrea să iasă Mugur Mihăescu în stradă? “Am fost un fraier, am crezut în promisiunile guvernului!”

De ce vrea să iasă Mugur Mihăescu în stradă? “Am fost un fraier, am crezut în promisiunile guvernului!”

GALERIE FOTO (3)

Actorul Mugur Mihăescu a declarat în cadrul unui interviu live acordat Adrianei Bahmuțeanu, pe pagina sa de Facebook, că intenționează să iasă în stradă, așa cum au făcut și alți patroni din industria HoReCa.

 

De ce vrea să iasă Mugur Mihăescu în stradă?

Mugur Mihăescu este una dintre vocile publice care și-au exprimat părerile față de măsurile luate în contextul pandemiei de coronavirus. În cadrul interviului, Adriana Bahmuțeanu l-a întrebat cum s-a descurcat ca patron în contextul pandemiei de coronavirus, având afaceri în domeniul HoReCa. Actorul a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor și nu mai are răbdare cu măsurile luayte de autorități. Mai mult, acesta a declarat că nu mai crede deloc în promisiunile guvernului, drept urmare își dorește să iasă în stradă.

“Am fost un fraier, am crezut în promisiunile guvernului!!!! O să ieșim în stradă toți din Horeca! „Merit” o viață mai bună!!!”, a declarat actorul în cadrul interviului live de pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu a atins în repetate rânduri subiectul HoReCa și l-a întrebat cum s-a descurcat el, ca patron, având 3 pub-uri în Centrul Vechi.

Guvernul minte, eu am fost un prost și acum mă simt ca iobagii ăia păcăliți de boieri, când mai făceau câte o răscoală și îi luau cu asalt pe aia… Așa mă simt eu acum, când eram 30-40.000 de inși gata să ieșim în stradă ne-au promis marea cu sarea, erau plecați la Paris, am vorbit cu ei la telefon…și eu am fost țăranul prost… De data asta nu mai cred, ei mint și când respiră…Sunt un utopic pentru că eu încă cred în dorința și bunătatea oamenilor dar oamenii ăștia nu au niciun fel de gânduri de a fi așa, îmi pare rău… Degeaba mă înjură unii sau alții, eu mă descurc, cu talentul meu și actoria mea, eu m-am descurcat, eu am bani, dar e vorba de o industrie în care sunt groso-modo implicați un milion de oameni… care oamenii ăștia mor cu zile de vii! Ei ne-au închis pe toți odată, au primit bani europeni ca să ne ajute! Dacă într-o lună de zile administrațiile financiare de sector, de raion sau de regiune,  nu dau banii la oameni, de data asta mă țin de capul lor și sper să scot lumea în stradă și să-i dăm jos pentru totdeauna…”, a amenințat Muhur Mihăescu.

 

 

Proteste HoReCa

Sute de angajați și patroni din întreaga țară au protestat marți în fața unităților în care lucrează sau pe care le conduc. Patronii și angajații hotelurilor și cafenelelor au ieșit marți, timp de 30 de minute, în fața unităților pe care le conduc sau în care lucrează, pentru a protesta. Angajații din HoReCa au ținut pancarte în mâini cu mesaje pentru autorități, prin care aua rătat că industria a fost grav afectată de pandemia de coronavirus.

Anul trecut s-au luat nişte măsuri extrem de dure. Au fost pentru prima dată în istorie astfel de măsuri. Şi noi ţinem la sănătatea oaspeţilor, a turiştilor şi a salariaţilor, dar din cauza  acestor măsuri, activitatea a fost foarte grav perturbată. La noi au fost pierderi de circa 500.000 de euro. Cea mai dureroasă măsură a fost lupta de a vedea câte locuri de muncă putem păstra şi din păcate nu am putut păstra pe toată lumea. 50 de salariaţi au plecat pentru că nu aveam de unde să le asigurăm salariile. Sunt 50 de familii distruse. Guvernul a promis nişte măsuri de sprijin care se întâmplă în toate ţările. Eram în Austria şi la hotel am întâlnit un român care spunea că guvernul austriac îi ajută cu 80% din diferenţa de cifră de afaceri între anii 2019 şi 2020”, a declarat Lucian Grecu, proprietar Hotel Unirea Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: