Redactia.ro
Home » TV » Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012. Imagini memorabile cu cei trei bucătari

Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012. Imagini memorabile cu cei trei bucătari

GALERIE FOTO (2) Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în anul 2012.

La 12 ani de la debutul lor televizat în emisiunea MasterChef, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata să reia rolurile de jurați în noua ediție a show-ului care i-a consacrat. Revenirea celor trei chefi la MasterChef România aduce cu sine un val de emoție și nostalgie, nu doar pentru ei, ci și pentru fanii emisiunii.

Debutul din 2012 și evoluția celor trei chefi

În primăvara anului 2012, Pro TV lansa MasterChef România, prima emisiune de amploare din țară dedicată artei culinare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost prezenți din prima zi, judecând abilitățile culinare ale amatorilor entuziaști. Producătoarea Mona Segall i-a ales pe cei trei chefi, anticipând că vor avea un mare succes. Aceasta a lucrat la PRO TV, iar ulterior s-a mutat la Antena 1, unde este producătoarea emisiunilor „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Imagini cu cei trei chefi la debutul în televiziune.
Sursa foto – Arhivă | Imagini cu cei trei chefi la debutul în televiziune.

La vremea respectivă, Sorin Bontea era mai suplu și avea părul negru, Florin Dumitrescu se remarca prin pletele sale, iar Cătălin Scărlătescu era recunoscut pentru expresia sa serioasă și lipsa bărbii. De-a lungul a trei sezoane, ei au captivat audiența și au adus un suflu nou în peisajul culinar românesc.

După un deceniu, cei trei chefi revin „acasă”, la Pro TV, pentru a prelua din nou cârma show-ului culinar. Această întoarcere este descrisă de ei ca o „reîntoarcere la prima dragoste”, semnificând importanța pe care MasterChef a avut-o în carierele lor.

Ce spun cei trei chef despre noul început

Sorin Bontea împărtășește entuziasmul său: „MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Am dat primele șorțuri, am întâlnit primii pasionați de gastronomie și am descoperit talente care azi sunt bucătari de succes. Mă bucur enorm să revin și să începem un nou capitol.”

Anunțul revenirii celor trei chefi la MasterChef a fost primit cu entuziasm de către public. Fanii emisiunii, atât cei vechi cât și noi, sunt nerăbdători să îi vadă pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în acțiune, aducând cu ei același nivel de profesionalism și pasiune pentru gastronomie.

Pe măsură ce încep filmările pentru noua ediție MasterChef, toți ochii sunt ațintiți spre trio-ul de jurați care, fără îndoială, va aduce din nou în casele românilor bucuria gătitului, competiția strânsă și, desigur, preparatele delicioase care au făcut faimos show-ul. Așadar, pregătiți-vă pentru un sezon plin de surprize culinare și emoții la cote maxime!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: