Redactia.ro
Home » TV » Cum au ajuns să fie împreună Viorica și Ioniță din Clejani. El se iubea cu o altă femeie

Cum au ajuns să fie împreună Viorica și Ioniță din Clejani. El se iubea cu o altă femeie

GALERIE FOTO (2) Viorica și Ioniță din Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt împreună deja de mulți ani, dar puțini sunt cei care știu cum au ajuns cei doi să fie împreună. Acum ei au împlinit 30 de ani de relație, dar se cunosc de când aveau 14, respectiv 18 ani. Povestea de dragoste dintre Viorica și Ioniță de la Clejani este una aparte!

O poveste de dragoste complicată

Ea avea 14 ani, iar el 18. S-au cunoscut când erau la o petrecere, iar Ioniță era iubitul unei mătuși de-ale Vioricăi. Cei doi nu și-au vorbit atunci, iar relația lor avea să înceapă abia peste câțiva ani, când Viorica a mai crescut, iar Ioniță renunțase la poveste de dragoste cu sora mamei acesteia.

”Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune: ”Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort?”. Cum să nu, păpușă…”, a povestit Ioniță de la Clejani în urmă cu ceva timp.

La rândul ei, Viorica de la Clejani spune că a fost fermecată doar de acordeonul lui, fiind pasionată încă de atunci de muzică și de instrumente muzicale.

”Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert….”, a spus Viorica de la Clejani.

Cum au ajuns să fie împreună Viorica și Ioniță din Clejani

Peste doi ani de la momentul în care s-au cunoscut, între cei doi s-a înfiripat o relație. Ioniță cânta la o nuntă, iar Viorica a venit la el să îl salute. El nici măcar nu a mai recunoscut-o, dar fiind așa de frumoasă, Ioniță de la Clejani a decis să facă primul pas și să îi fure o sărutare.

”Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreab:”ce faci nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel….”, a povestit Viorica de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: