Redactia.ro
Home » Știri » Cum au fost surprinși Vlăduța Lupău și Jador. Fanii au fost uimiți: ”Fetelor, să nu fiți supărate pe mine”

Cum au fost surprinși Vlăduța Lupău și Jador. Fanii au fost uimiți: ”Fetelor, să nu fiți supărate pe mine”

Cum au fost surprinși Vlăduța Lupău și Jador. Fanii au fost uimiți: ”Fetelor, să nu fiți supărate pe mine”

Vlăduța Lupău și Jador i-au șocat pe toți după ce au postat o fotografie împreună. Cei doi artițit au colaborat pentru o melodie, iar fanii au reacțioant imediat!

Cum au fost surprinși Vlăduța Lupău și Jador. Fanii au fost uimiți: ”Fetelor, să nu fiți supărate pe mine”

Vlăduța Lupău și Jador le-au pregătit fanilor o surpriză impresionantă! Cei doi au ales să colaboreze pentru o melodie care să rupă topurile verii și să aducă distracția pe culmile cele mai înalte. Pentru a-și promova noua piesă, aceștia au făcut și o fotografie împreună, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

În imaginea postată de Vlăduța Lupău împreună cu Jador, aceasta este ținută în brațe de artist. Cei doi au o privire pătrunzătoare și sunt foarte apropiați.

”Ora 21:00 Astăzi apare #teaserul AMANTA ‼️ alături de @vladutalupau . Fiți cu ochii pe canalul meu de YouTube !”, este mesajul pe care Jador l-a postat pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jador (@jador_adevarat)


Imaginea în care apare alături de Vlăduța Lupău, foarte apropiați, a strâns zeci de mii de aprecieri, dar și foarte multe mesaje din partea internauților. Ba mai mult decât atât, Vlăduța Lupău a transmis și ea un comentariu la fotografia în care apare alături de Jador.

”Fetelor, să nu fiți supărate pe mine”, este mesajul pe care Vlăduța Lupău l-a notat în comentarii, la imaginea pe care Jador a postat-o pe Instagram.

Vlăduța Lupău își face casă de cinci stele

Vlăduța Lupău traversează cea mai frumoasă perioadă din viață. Este fericită și trăiește o poveste de iubire ca în filme alături de fotbalistul Adrian Rus, iar ultima bifă pe care a obținut-o a fost legată de construcția unei noi case. Vila Vlăduței și a lui Adrian va arăta exact ca una din casele luxuriante din Beverly Hills. Artista a publicat primele imagini.

Așa cum spune vorba „După muncă și răsplată”, a venit momentul ca Vlăduța Lupău să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe și anume construcția casei de vis. Artista a făcut publice fotografii de la șantier, dar și cum ar trebui să arate proiectul final. Vlăduța îl are alături în poze pe soțul ei, Adrian Rus. Din schițele publicate de artistă se pare că va avea o casă luxuriantă exact pe modelul celor de la Hollywood.

”Împărtășesc cu voi o bucurie! Și anume împlinirea acestui vis… casa noastră !#start.„, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de instagram.

„Doamne ajută, să fie într-un ceas bun, să o stăpâniți cu bucurie și cu copilași frumoși și sănătoși”, Felicitări și multă răbdare, visul vostru este la început și va mai dura un pic”, ”Doamne ajută, să aveți spor la muncă și o viață fericită împreună!„, au fost o mică parte dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: