Redactia.ro
Home » Monden » Cum au reacționat copiii lui Victor Ponta când au aflat că vor avea o surioară vitregă

Cum au reacționat copiii lui Victor Ponta când au aflat că vor avea o surioară vitregă

Familia lui Victor Ponta s-a mărit de când în viața lor a apărut și Maria, fiica adoptată. Politicianul a dezvăluit cum au reacționat ceilalți doi copii ai săi și ai Dacianei, atunci când au aflat că vor avea o soră mai mică.

Cum au reacționat copiii lui Victor Ponta când au aflat că vor avea o surioară vitregă

Andrei și Irina, ceilalți doi copii ai lui Victor Ponta s-au bucurat atunci când au aflat de surioara lor, Maria. Irina chiar a încercat să o integreze pea cea mică în familia lor.

”Andrei, Maria şi Irina sunt extraordinari. Am discutat cu mai mulţi colegi care sunt şi acum în Parlament, care au trecut prin acest proces, pentru că e un proces de lungă durată, de 2 – 3 ani. Am discutat despre cât de complicată e legea, există nişte termene, nişte chestii birocratice şi ajungi să spui că vrei să faci ceva bun totuşi, nu vrei să faci ceva rău, adică nu e ca şi cum aş construi un bloc şi aştept doi trei ani o autorizaţie, vreau să fac ceva bun”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Maria poartă numele de ”Ponta”

De când a fost adoptată, Maria a primit numele de Ponta, așa că acum se numește Maria Ponta.

„Andrei şi Irina, copiii mai mari, au fost suporteri. Irina cel puţin a fost principalul suporter. Socrii, mama, familia nu ne-au spus nimic. Maria, acum, e Maria Ponta”, a completat Victor Ponta, scrie OkMagazine.

 

 

Cum au reacţionat copiii lui Victor Ponta când au aflat că vor mai avea o surioară

Foto: cei trei copii ai lui Victor Ponta

Maria Ponta, un an de când face parte din familia politicianului

Maria Ponta are șapte ani, iar în luna mai a împlinit un an de când face parte din celebra familie.

”Maria împlineşte un an alături de noi săptămâna viitoare. Şi toată familia consideră că am făcut cel mai bun lucru pe care puteam să-l facem vreodată”, a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta a ținut secret, până anul trecut, în toamnă, faptul că a adoptat o fiică. În emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări” s-a aflat despre cel de-al treilea copil al lui Victor Ponta.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile legate de raspunsul sau referitor la faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii pana acum. Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! ❤️ ”, a dezvaluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare. Ulterior, și Daciana Sârbu, soția acestuia, a publicat o imagine cu Maria, ținută în brațe de sora ei adoptivă.

Fiica adoptata a lui Victor Ponta. Cine este, de fapt, micuta Maria

Foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: