Redactia.ro
Home » Monden » Victor Ponta, noi detalii despre fiica lui adoptată: ”Maria împlineşte un an alături de noi săptămâna viitoare”

Victor Ponta, noi detalii despre fiica lui adoptată: ”Maria împlineşte un an alături de noi săptămâna viitoare”

Fostul premier Victor Ponta a oferit noi detalii despre Maria, fiica lui adoptată. Potrivit spuselor acestuia, Maria a împlinit un an de când a devenit membru al familiei sale.

Victor Ponta, noi detalii despre fiica lui adoptată: ”Maria împlineşte un an alături de noi săptămâna viitoare”

Victor Ponta consideră că el și familia sa au făcut cel mai bun lucru de până acum: să accepte un nou membru în casa lor. Maria, fiica adoptată de către el și Daciana Sârbu, are acum șapte ani și va împlini un an, săptămâna viitoare, de când face parte dintr-o familie.

”Maria împlineşte un an alături de noi săptămâna viitoare. Şi toată familia consideră că am făcut cel mai bun lucru pe care puteam să-l facem vreodată”, a spus Victor Ponta la Antena3.

Victor Ponta consideră că legea adopției este ”întortocheată”

Liderul PRO România a mai precizat că i se pare foarte complicată legea adopției. Nu a știut acest lucru, până nu s-a lovit de ea.

”Tot timpul vorbeam cu o colegă deputat, care şi ea a adoptat, şi îi ziceam cum de nu am schimbat legea, cum de e aşa de întortocheată, pentru că, până la urmă, este interesul unui copil de a veni alături de familie. Nu am ştiut până m-am lovit că e atât de complicat”, a mai spus Victor Ponta.

Cum arată fiica adoptată a lui Victor Ponta

Victor Ponta a uimit anul trecut, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Prezentatoarea l-a întrebat despre cel de-al treilea copil, dar el a refuzat să dea detalii. Ulterior, pentru a nu se da curs interpretărilor, Denise Rifai a revenit cu o explicație pe facebook, dezvăluind că în cele din urmă Victor Ponta a fost de acord să se afle că are o fiică adoptată.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile legate de raspunsul sau referitor la faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii pana acum. Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! ❤️ ”, a dezvaluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare

Mai apoi, și Daciana Sârbu, soția acestuia, a publicat o imagine cu Maria, ținută în brațe de sora ei adoptivă.
Fiica adoptata a lui Victor Ponta. Cine este, de fapt, micuta Maria

„Cele mai mari daruri din viaţa noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viaţa ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Şi bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile şi încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil”, scria Daciana Sârbu pe o pagină de socializare.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță de 6 ani dintr-un centru de plasament

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: