Redactia.ro
Home » Monden » Cum au reacționat socrii Danei Roba, după ce aceasta a ieșit din spital și a mers să-și ia fetele acasă. Uluitor ce au putut să-i spună

Cum au reacționat socrii Danei Roba, după ce aceasta a ieșit din spital și a mers să-și ia fetele acasă. Uluitor ce au putut să-i spună

Cum au reacționat socrii Danei Roba, după ce aceasta a ieșit din spital și a mers să-și ia fetele acasă. Uluitor ce au putut să-i spună

Iată cum ar fi reacționat socrii Danei Roba, după ce aceasta a ieșit din spital și a mers să-și ia fetele acasă. Uluitor ce au putut să-i spună aceștia vedetei, potrivit spuselor ei.

Cum au reacționat socrii Danei Roba, după ce aceasta a ieșit din spital și a mers să-și ia fetele acasă. Uluitor ce au putut să-i spună

Dana Roba a trecut printr-un atac violent, în timp ce dormea, în urma căruia ar fi putut să își piardă viața. Chiar soțul ei este autorul acelor fapte cumplite. Bărbatul și-a lovit soția cu un ciocan în cap de mai multe ori, iar de față ar fi fost și cele două fetițe ale lor, potrivit declarațiilor Danei Roba.

Dana Roba a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, iar medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață. După trei săptămâni de stat în spital, Dana Roba a fost externată. Ca prin minune, și-a revenit, se simte mai bine și face tot posibilul pentru a se pune cât mai repede pe picioare.

Așa cum era de așteptat, ea a vrut să își ia fetele acasă, care au stat la socrii ei, după ce aceasta a fost externată. Dana Roba a apărut în curtea socrilor cu cicatrici pe față și craniu, dar și cu ambele mâini în ghips. Socrii nu au vrut să-i dea fetele.

„Știți ce mi-a zis soacră-mea: Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii”. I-am zis că și dacă eram în scaun cu rotile le mai luam. Și că sunt fetele ei: I-am zis că e cel de la pușcărie”, a declarat Dana Roba, în emisiunea Acces Direct.

Cu cine a vorbit soțul Danei Roba înainte de atac

Dana Roba nu a mai putut păstra tăcerea, așa că a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel pe care l-a considerat soțul său. Bărbatul se pare că ar fi avut o atitudine ostilă față de ea de multă vreme, motiv pentru care aceasta și-a dorit să divorțeze.

Make-up artista a mers la pastorul său, căruia i-a mărturisit care este dorința sa, însă acesta a descurajat-o, ba mai mult decât atât l-a încurajat pe soțul ei să nu îi acorde divorțul. Cu o zi înainte de a avea loc întregul scandal, pastorul i-ar fi ținut aceeași predică bărbatului, ceea ce i-ar fi dat putere și încredere.

„A fost duminica la biserică. Eu am luat fetița cea mare, după ce îi trecuse varicela și am zis că o scot din casă, că deja se săturase să stea în casă atâtea zile și am zis că mă duc cu cea mare. Bineînțeles că s-a dus și el la biserică, în prima banca la biserică”. Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: