Redactia.ro
Home » Știri » Cum depozitezi corect ouăle în frigider. Unde să le așezi și ce să faci înainte cu ele

Cum depozitezi corect ouăle în frigider. Unde să le așezi și ce să faci înainte cu ele

Cum depozitezi corect ouăle în frigider. Unde să le așezi și ce să faci înainte cu ele

Iată cum depozitezi corect ouăle în frigider. Unde să le așezi și ce să faci înainte cu ele. Foarte mulți fac aceeași greșeală.

Cum depozitezi corect ouăle în frigider. Unde să le așezi și ce să faci înainte cu ele

Ouăle au numeroase beneficii. Ele sunt bogate în vitamine precum vitamina A, B, D, dar și E, conțin și nutrienți și minerale precum fier, calciu, zinc, ori seleniu. Într-adevăr, oul conține și o cantitate mai mare de colesterol, spre deosebire de carne, însă atunci când suntem atenți la cantitate, nu ar trebui să fie mari probleme, a scris Fanatik.

Totuși, ca să ne bucurăm de toate aceste beneficii, evident, ouăle trebuie să fie bune de consum, iar pentru asta trebuie să avem grijă să le păstrăm în condiții optime.

Cei mai mulți aleg să așeze ouăle în frigider, doar că e nevoie să știm unde să le punem și care e cel mai potrivit loc pentru ele. În niciun caz ouăle nu se pun pe ușa frigiderului, în ciuda faptului că cele mai multe frigidere au recipiente speciale pentru ouă exact acolo. Medicii recomandă păstrarea ouălor în interiorul frigiderului, pentru că deschidem și închidem des frigiderul într-o zi, iar mișcarea aceasta repetată va face ca albușul și gălbenușul să se disperseze mult mai repede. Așadar, cofrajul cu ouă se va ține în interiorul frigiderului, nu pe ușa lui.

Și mai trebuie să fiți atenți la ceva. Cel mai bine ar fi să spălați înainte fiecare ou înainte să îl depozitați în frigider, pentru a evite eventuale probleme. Unii specialiști spun că există riscul de contaminare cu salmonella, care s-ar putea găsi pe coaja oului și care poate duce la infecții periculoase. Și încă un sfat: nu arunca cojile de ouă. Ele pot fi un îngrășământ perfect pentru plante. Experții spun că trebuie să mărunțești patru coji uscate de ouă și să le adaugi în solul din jurul plantei, atunci când o sădești. Pe măsură ce se descompune, planta va obține calciul necesar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: