Redactia.ro
Home » Știri » Cum face avere Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre. Ce are el și nu au alți tineri de vârsta lui

Cum face avere Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre. Ce are el și nu au alți tineri de vârsta lui

Cum face avere Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre. Ce are el și nu au alți tineri de vârsta lui

Răducu Mazăre nu investește în mofturi, ca în vremurile când era adolescent, ci are un plan bine pus la punct acum. Fiul lui Radu Mazăre a dezvăluit cum reușește să își câștige banii, astfel încât să îi calce pe urme tatălui când vine vorba de bani, cel puțin.

Cum face avere Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre. În ce își investește banii din afaceri

Răducu Mazăre are 28 de ani și reușește să își contureze o avere prin prisma afacerilor pe care le are. Și n-a început de ieri, de azi, ci de la vârsta de 15 ani, când mulți adolescenți nici nu știu ce să facă în viață. E drept, nici el nu știa pe atunci exact care e treaba cu afacerile.

„Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar. Practic, alimentație publică. Acolo nu era nevoie de investiție, pentru că facturile către furnizori erau la 3-4 săptămâni, în timpul ăsta încasam, iar ulterior mergeam în continuare la școală. Cu banii respectivi, mi-am făcut mofturi. Mi-am luat un ATV. Urma să fac 16 ani și mi-am luat permis B1 care mă lăsa sa conduc pe străzi”, a declarat fiul lui Radu Mazăre la Antena Stars.

Altfel stau lucrurile acum, când a mai acumulat experiență de-a lungul anilor. În prezent, afacerile lui sunt profitabile. Printre altele, Răducu deține societatea Cabo Concept SRL împreună cu mama lui, care se ocupă de administrarea plajei cu același nume din Mamaia, apare în structura de acționariat a companiei APV Media Turism și, în trecut, declara că are în plan un magazin online, o agenție de marketing digital și investiții în HoReCa și în piața de criptomonede, conform Fanatik. Pentru a avea succes, însă, trebuie să ai anumite calități, totuși.

„În primul rând, disciplina. Noi nu am făcut armată, nu avem de unde să o căpătăm și atunci trebuie să ne autoeducăm în sensul ăsta, să ne creăm niște reguli pe care să le respectăm”, a mai spus Răducu Mazăre, conform sursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: