Redactia.ro
Home » Știri » Cum făceau dragoste femeile în URSS? Rusoaicele aveau parte de multe provocări

Cum făceau dragoste femeile în URSS? Rusoaicele aveau parte de multe provocări

GALERIE FOTO (2) Cum făceau dragoste femeile în URSS? Rusoaicele aveau parte de multe provocări

Un studiu a arătat că rusoaicele sunt unele dintre cele mai iscusite amante când vine vorba de sex. Potrivit cercetătorilor, peste 50 la sută dintre acestea își încep viața sexuală înainte de 18 ani.

Cum făceau dragoste femeile în URSS? Rusoaicele aveau parte de multe provocări

În perioada sovietică, mai ales în anii 1980, cea mai mare provocare pentru sexul fără opreliști era lipsa de spațiu locativ și aglomerația de bărbați și femei în locuințe mici și înghesuite. Absența unor apartamente separate și viața la comun le-a schimbat rusoaicelor obiceiurile sexuale.

Un studiu publicat recent arată că rusoaicele sunt unele dintre cele mai fierbinți amante din lume. Tot anumite studii spun că peste 50 la sută dintre rusoaice își încep viața sexuală înainte de 18 ani, în timp ce doar o femeie din cinci consideră că „păstrarea” virginității până la căsătorie este o opțiune validă.

Sociologul Mark Popovsky a declarat în 1984 că 87% dintre respondente au reclamat lipsa spațiului personal și nevoia de a „descurca” în aceste condiții. Este ușor de imaginat ce soluții de avarie au găsit rusoaicele înfierbântate: sexul în natură, aventurile în spații strâmte dar ferite de ochii curioșilor (baia, liftul, anexele gospodărești) sau sexul pe ascuns și pe tăcute când ceilalți dorm.

Cum făceau dragoste femeile în URSS? Rusoaicele aveau parte de multe provocări

De asemenea, rusoaicele din păturile sărace au rămas fidele și acum tradiţiei sovietice: încep viaţa sexuală foarte devreme, o trăiesc intens şi se epuizează uneori chiar şi la 30 de ani. Totodată, pe baza unei legi nescrise, societatea trece cu vederea atunci când femeia, fiind necăsătorită sau având bărbatul cam „obosit”, se poate bucura de libertatea de a alege un alt bărbat.

Declarațiile incredibile ale femeilor din Serbia

Acelaşi studiu arată că sexul în Serbia pare să fie diferit de ceea ce știm noi. Femeile din Serbia par să fie mai mult interesate de mărime şi nu de actul sexual în sine, potrivit unui studiu realizat online, citat de Telegraph.rs.

În medie un barbat sârb are aproximativ 9 partenere sexuale în viaţă, în timp ce femeile au 6 parteneri. Mai mult, sârbii preferă sexul de trei ori pe săptămână, iar locurile preferate sunt: în maşină, la baie sau în parc.

Psihoterapeutul Zoran Milivojevic a declarat că sârbii sunt buni povestitori de sex, chiar dacă de multe ori exagerează. Poziţiile preferate de ei sunt poziţia misionarului sau cea clasică. Psihoteraputul a mai spus că o partidă durează 14 minute, bărbaţii trec de multe ori peste preludiu, iar femeile mimează un orgasm fals.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: