Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum faci Kinder Bueno și bomboane Raffaello acasă. Rețete inedite pe care sigur le vei repeta

Cum faci Kinder Bueno și bomboane Raffaello acasă. Rețete inedite pe care sigur le vei repeta

Cum faci Kinder Bueno și bomboane Raffaello acasă. Rețete inedite pe care sigur le vei repeta

Rețetă Kinder Bueno de casă. Află cum să faci aceste napolitane delicioase la tine acasă. Îți oferim și o rețetă de bomboane Raffaello pe care le poți face acasă. Sigur nu te vei mai sătura de aceste rețete delicioase.

Sunt delicioase și variantele originale din comerț, cele ambalate, dar ies la fel de bune și aceste rețete făcute acasă. Iată cum să faci chiar tu iubitele batoane Kinder Bueno și bomboanele Raffaello, foarte simplu și ușor! Cei mici vor adora aceste deserturi, dar sunt iubite și de adulți.

Rețetă Kinder Bueno. Cum să faci batoane de napolitană acasă

Varianta originală de Kinder Bueno este o napolitană care conține în interior o cremă fină de alune de pădure, iar la exterior e glazurată cu ciocolată cu lapte.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru rețeta de Kinder Bueno:

Pentru blat vei folosi 2 foi de napolitană:

Pentru crema de alune ai nevoie de: 250 grame de alune de pădure prăjite și decojite, 150 grame de zahăr pudră, 50 de grame de lapte praf neîndulcit, 50 de grame de unt, 100 grame de ciocolată albă, 50 grame de ulei de floarea soarelui.

Pentru glazură vei folosi 300 grame ciocolată cu lapte și 4 linguri de ulei de floarea soarelui.

Cum se prepară Kinder Bueno

Folosește un robot de bucătărie sau o râșniță pentru a mărunți alunele de pădure. Amestecă pudra obținută cu zahărul și laptele praf. Topește ciocolata albă la bain-marie și la final adaugă untul și uleiul. Amestecă bine, oprește focul și mai amestecă timp de un minut. Apoi adaugă și pasta de alune peste această ciocolată topită. Folosește un mixer pentru a omogeniza, apoi lasă compoziția la răcit.

Topește ciocolata cu lapte la bain marie, împreună cu cele 4 linguri de ulei. Amestecă bine și după ce e topită o lași la răcit.

Pune pe o foaie de napolitană crema de alune. Ea va fi densă și nu va curge de pe foie. Dacă nu ți se pare suficient de densă, ai râșnește 20-30 de grame de alune și încorporeză-le în cremă.

Acoperă cu cealaltă foaie de napolitană. Taie foile formând batoane de 2-3 cm lățime. Fiecare baton va fi dat prin ciocolata topită, apoi va fi pus pe un grătar. Opțional, după ce se întărește ciocolata, poți orna batoanele Kinder Bueno de casă cu ciocolată neagră topită, crecând cu un poș cu ciocolată în zig zag peste batoane.

Cum prepari bomboane Raffaello. Rețeta pentru acasă

Ingrediente: 200 grame migdale crude, 2 fiole vanilie, 200 grame nucă de cocos, 200 grame zahăr pudră, 200 grame unt, 200 grame laptre praf.

Rumenește migdalele la cuptor sau într-o tigaie pe aragaz. Ai grijă să nu le arzi, ci doar să le încălzești pentru a-și elibera aroma. Freacă bine untul cu zahărul și cu esența de vanilie până obții o spumă ușoară. Încorporează laptele praf, 100 grame nucă de cocos. Apoi rulează în palmă câte o bomboanîn care pui o migdală în mijloc. Tăvălește bomboanele în nucă de cocos și pune-le la frigider. Aceste bomboane se păstrează la frigider.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: