Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum funcționează cotele la pariuri sportive?

Cum funcționează cotele la pariuri sportive?

GALERIE FOTO (3)

Cotele de pariere, în special pentru pariorii începători, pot fi dificil de înțeles. Există mai multe tipuri de cote, însă toate au o un element comun – reflectă probabilitatea unui rezultat într-un eveniment sportiv.

În cazul oricărui eveniment sportiv poate exista situația în care rezultatul final este diferit de așteptările inițiale ale fanilor. Cotele de pariere sunt interpretările acestor șanse în formă numerică.
Înțelegerea modului de citire a cotelor de pariere este esențială pentru a profita la maximum de pariurile sportive. Cotele nu sunt importante doar pentru a arăta care sunt favoriții unui meci, ele îți arată și cât de multe așteptări poți să ai de la un bilet, sau de la un eventual câștig.

Cele mai comune trei formate de cote pariuri ale caselor de pariuri din toată lumea sunt cele americane, fracționate și zecimale. Cele trei au formate diferite, dar oferă pariorilor sportivi aceleași informații. Cu un pic de cercetare, nu numai că le poți înțelege extrem de ușor, dar poți și să profiți din plin pentru a aduna câștiguri semnificative.

De ce contează cotele la pariurile sportive?

Cotele oferă liniile directoare pe baza cărora plasăm pariuri. Fără cote, nu ar exista pariuri sportive. Poate că în majoritatea timpului ai pariat pe echipa ta preferată. Cu toate acestea, dacă înaintea unui meci analizezi cotele și observi faptul că șansele pare că îi vor surâde echipei adverse, cel mai înțelept ar fi să schimbi strategia de pariere. În definitiv, pe baza alegerii tale se va decide dacă vei avea sau nu un câștig financiar.

Tipuri de cote de pariuri sportive

Înțelegerea modului de citire a cotelor de pariere începe cu cunoașterea diverselor formate pe care casele de pariuri online le folosesc pentru a afișa liniile de pariere. Cele mai comune trei tipuri de cote prezentate sunt cotele americane, cotele fracționale și cotele zecimale.

Toate aceste trei cote de pariere sunt în esență metode diferite de a oferi pariorului aceleași informații. De la pariurile pe fotbal la pariurile pentru curse de cai și orice alt tip de sport, cunoașterea cotelor pentru pariuri este esențială atunci când pariezi pentru câștig.

Dacă vrei să aprofundezi diferența dintre cele trei tipuri de cote de pariere, e bine să știi că găsești online toate informațiile de care ai nevoie. Nu te special, deși la prima vedere pare că ai nevoie de cunoștințe de matematică, cotele sunt de fapt foarte simplu de înțeles.

Cum funcționează cotele?

Cotele sunt create de casele de pariuri pentru a arăta care este rezultatul unui joc sau eveniment. De asemenea, ele dictează cât de mult poate câștiga un jucător atunci când pariază pe un eveniment la acea carte de sport.

Care este cel mai utilizat format de cote?

Nu există un răspuns general valabil, deoarece alegerea tipului de cote se bazează în cea mai mare parte pe ce regiunea căreia i se adresează casa de pariuri. În orice caz, nu există nicio diferență reală între tipurile de cote. Totul este să fii sigur că ești capabil să înțelegi ce înseamnă predicțiile. Multe case de pariuri online au opțiuni pentru a modifica formatul de cote în funcție de preferințele jucătorului.

Cotele sunt diferite în funcție de sport?

În teorie, cotele pot fi afișate în orice format, indiferent de joc. Cu toate acestea, în practică, locația publicului țintă va avea un anumit impact asupra acestui lucru. De exemplu, cotele NFL vor fi afișate practic întotdeauna (cel puțin inițial) în formatul american, deoarece publicul vizionat are sediul predominant în SUA.

Cum îmi calculez câștigurile potențiale?

Majoritatea site-urilor de pariuri sportive oferă jucătorilor calculatoare pentru a estima câștigurile potențiale în timp real. În cazul în care acest lucru nu este valabil, e nevoie să știi că există calculatoare online de pariuri sportive pe care le poți folosi pentru a stabili profiturile potențiale.

Cine stabilește cotele pentru pariurile sportive?

Majoritatea caselor de pariuri își folosesc propriile echipe pentru a calcula cotele pe baza diferitelor criterii, de la locația meciului și a vremii, până la absența jucătorilor sau riscurile de accidentare. Cotele se schimbă rapid, deoarece casele de pariuri le actualizează în timp ce evenimentele sunt în desfășurare.

Pe ce sport este cel mai ușor să pariez?
Sporturile care prezintă două rezultate potențiale sunt cele mai ușor de înțeles din punct de vedere al pariurilor. Fotbal, baschet, tenis, box, hochei și baseball sunt doar câteva exemple. Fotbalul, cel mai popular sport din lume, are adesea trei posibilități de rezultat final, cu o remiză inclusă printre opțiuni.

De ce ai paria cote negative?

Echipele cu cote negative sunt considerate favoritele pentru victorie. Plata este mai mică în cazul echipelor cu cote negative, dar probabilitatea de câștiig este mai mare.

Ce sunt pariurile pe valoare?

Pariurile cu valoare sunt întâlnite atunci când probabilitatea unui pariu este mai mare decât cotele create de casa de pariuri. Acest lucru se traduce prin faptul că o echipă are șanse mai mari de a câștiga decât ceea ce sugerează cotele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini