Redactia.ro
Home » Monden » Cum i-a adus Smiley zăpadă Ginei Pistol. Fanii au rămas suprinși

Cum i-a adus Smiley zăpadă Ginei Pistol. Fanii au rămas suprinși

Sărbătorile acestea de iarnă sunt lipsite de zăpadă, dar Smiley pare că a găsit soluția pentru a-i aduce câțiva fulgi de nea partenerei sale, Gina Pistol. Artistul a imortalizat momentul pe rețelele de socializare.

Cum i-a adus zăpadă Smiley, Ginei Pistol

Mulți s-au așteptat că de aceste sărbători de iarnă să ningă. Ei bine, nu este nici de departe așa, căci meteorologii anunță vreme caldă în continuare. În schimb, Smiley a găsit soluția pentru a-i aduce zăpadă Ginei Pistol, potrivit cancan.ro

Smiley și Gina Pistol petrec Crăciunul împreună în Oltenia. Doar că, nu se pot bucura de zăpadă ca anul trecut. Artistul și-a amintit cum în 2019, chiar pe vremea asta și în același loc, ningea. Asftel, artistul a postat fotografie de atunci, cu Gina Pistol. ”Sunt prin Oltenia. Mă uit la aplicația meteo de o săptămână. Azi ar fi trebuit să ningă. Dar nu ninge, plouă, așa că până la prima ninsoare vă mai las o poză de anul trecut… când ninge?”, a scris Smiley în dreptul fotografiei în care apare jucându-se în zăpadă cu Gina Pistol.

Cum a adus Smiley zăpada pentru Gina Pistol, iubita lui însărcinată!

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți. Gina Pistol va da naștere unei fetițe. Cei doi sunt împreună de trei ani și au ținut totul secret până de curând.

„De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol, care anul viitor va aduce pe lume o fetiță.

Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei

De curând, a fost ziua de naștere a Ginei Pistol. Smiley i-a făcut o frumoasă surpriză chiar la început de zi. I-a adus în sufragerie un cvartet de coarde.

„Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a spus Gina Pistol pe Instagram, extrem de emoționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: